Hjem Diy-Projekter Diverse opbevaring ideer til dine bælter

Diverse opbevaring ideer til dine bælter

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Normalt er det ikke tøjet der skaber problemer i skabe, men tilbehør. Du kan ikke bare smide dem alle i en skuffe og derefter bruge 5 minutter på at kigge efter en bestemt vare hver gang du har brug for det. Du skal organiseres og sætte alt i det udpegede rum. I dag skal vi fokusere på måder, hvorpå du kan gemme dine bælter. Her er et par ideer.

Til piger.

Et meget simpelt system, du kan bruge, er en skuffe med flere rum. Du kan rulle bælterne og ud hver i et andet rum. På den måde er de alle smukt indrettede, og du kan bare vælge den du vil have. Hvis du ikke har pladser, kan du stadig bruge det samme system, men du skal være mere forsigtig med ikke at blande alt sammen og gøre skuffen ser rodet ud.

For herrer s.

Da herrer normalt kun har to typer tilbehør, bånd og bælter, kan det være en god idé at oprette et lagringssystem til begge. Du kunne have en skuffe med rum, hvor du kan lægge dine bælter og dine bånd eller du kunne have separate opbevaringssystemer for hver enkelt. Holde dem i skuffer er meget praktisk. De er alle lined up og smukt organiseret, og de tager heller ikke meget plads.

Bøjler.

En anden mulighed ville være at bruge bøjler. Du kan bare hænge et bælte ved en krog og på den måde forbliver det lige, hvis dette er et problem for dig. Dette system er også praktisk, fordi det er mere pladsbesparende. Du kan bare sætte alle dine bælter på en enkelt bøjle og bruge skuffen til noget andet. Du kan hænge dem i skabet af dine dragter. Den eneste ulempe er, at du altid skal gennemse og finde den du har brug for.

Diverse opbevaring ideer til dine bælter