Hjem Design-Og-Koncept Mini Indoor Garden Ideer til små rum

Mini Indoor Garden Ideer til små rum

Anonim

Det er dejligt at have en lille smule grønt i dit hjem og at tilføje friskhed til rummene med store planter og grønne vægge. Men når rummet er begrænset, så er mulighederne. Ingen bekymringer igennem fordi mini indendørs haver faktisk er endnu bedre og de giver masser af muligheder med hensyn til design.

En rigtig smart idé er at lave hængende planter fra kokosnødder. Det er et simpelt DIY projekt, og den hårde del er faktisk at splitte kokos i to. Så skal du bore tre huller og køre en tråd gennem hullerne, så du kan hænge den. {Fundet på Poppy Talk}.

Eller, hvis du vil have noget endnu mindre, måske for dit lille køkken, prøv at lave æggeskalplanter. Du kan bare gemme æggeskaller, når du laver mad og lægger dem i en tom karton. Tilføj derefter en smule jord i hver enkelt, og du kan plante dine yndlingsurter.

Hvis der ikke er plads på dine tællere, borde eller gulv til planterne, skal du lave en vertikal have og hænge den på væggen. Det er faktisk ret nemt. Du behøver bare den rigtige ramme / container. Vælg saftige planter og mos, der kræver lidt vedligeholdelse.

Nogle urter har brug for lidt mere plads end en lille æggeskal giver dig mulighed for at plante dem i Mason krukker. En god måde at genbruge krukkerne og altid have friske urter i køkkenet. Du kan vise krukkerne foran dit vindue, på tælleren eller på væggen.

Ønsker du at tilføje lidt rustik stil til dit hjem. Hvad med disse klædespindeplantere, som du faktisk kan lave dig selv? Det ville også være en god måde at opcycle dine gamle træ tøjnåle og måske få nogle nye.

Hvis du leder efter noget lidt mere moderne og sofistikeret, så find en interessant glasbeholder og drej den til et smukt terrarium eller en lille have. Du kan bruge mos, succulenter og små sten til at skabe et smukt landskab.

Lige interessant kan være at hænge globe glasplantere fra loftet eller undersiden af ​​høje hylder og måske endda omplacere en stige og lade klatreplanter dække den og gøre den til et grønt centerpiece.

Eller måske har du en af ​​disse vintage lanterne i dit hjem, og du vil gerne omdanne det til noget andet. Så hvorfor ikke omdanne det til en dejlig minituin til dit hjem?

Plante succulenter, kaktus og andre små planter i beholdere og derefter vise dem lodret på væggene i dit hjem. Eller, hvis du foretrækker den traditionelle måde, sæt dem på vindueskarme.

Vil du have noget mere interessant? Prøv på hovedet urter til dit køkken. Du kan suspendere dem fra loftet og de tager nul plads på tælleren. Plus, du kan placere dem over din arbejdsstation.

Hvis du klarer at skære en glasflaske og bruge den øverste del, kan du gøre den til en unik planter, som du kan placere direkte i vand. Det er absolut et interessant begreb værd at udforske.

Mini Indoor Garden Ideer til små rum