Hjem Køkken Fordele og ulemper ved at have en tæppe i køkkenet

Fordele og ulemper ved at have en tæppe i køkkenet

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Da jeg først flyttede ind i mit nye hjem, havde jeg alt planlagt ud bortset fra en ting. Jeg var ikke sikker på, om jeg ville have et tæppe i køkkenet eller ej. Som barn, jeg nød at spille på køkkenet gulvet i min mors hus og gulvtæppet gjorde det så hyggeligt og flot. Men her tænkte jeg, at jeg prøvede en renere tilgang. Efter at have lavet nogle undersøgelser besluttede jeg at dele fordele og ulemper.

Fordele:

Et tæppe er blødt og giver beskyttelse, uanset om det er mod lave temperaturer eller uheld. Hvis du lægger et glas på et flisebelagt gulv, vil det højst sandsynligt bryde. Gulvtæppet sparer dig besværet med at erstatte det.

Også at have et tæppe i køkkenet er noget at overveje, hvis du har problemer med ryggen. Hvis du ikke ønsker at dække hele køkkenet gulvet, skal du få et lille tæppe eller tæppe og placere det foran vasken eller tælleren, hvor du bruger det meste af din tid.

Et tæppe på køkkenet gulv vil også gøre rummet føler mere indbydende og varm. Og da køkkenet er et socialt rum i dag, er det et positivt plus.

Ulemper:

Tæpper er meget sværere at rengøre end fliser eller beton, og de bliver fedtede, slidte og revet på grund af den tunge trafik. Dette kan give dit køkken et mindre rent og frisk udseende.

Afslutningsvis føler jeg mig nødt til at fortælle dig, at jeg nåede til et kompromis og købte et lille tæppe til området nær køkkenbordet, men jeg vil virkelig gerne se din mening om dette emne.

Fordele og ulemper ved at have en tæppe i køkkenet