Hjem Hoteller - Feriesteder Den luksuriøse Mykonos Grand Beach Resort i Grækenland

Den luksuriøse Mykonos Grand Beach Resort i Grækenland

Anonim

Dette er Mykonos Grand en fantastisk smuk udvej og hotel beliggende på øen Mykonos i Grækenland. Det ligger kun tre kilometer fra Mykonos by og det sidder på en af ​​øens mest berømte strande. Hotellet tilbyder romantiske indstillinger, men det er også en fantastisk beliggenhed for dem, der søger eventyr.

Hotellets arkitektur er usædvanlig og unik. Det er dybest set en række kubeformede bygninger, alle smerter helt i hvidt. Disse strukturer og forbundet med stier og terrasser. Det indre af hotellet er klassisk og luksuriøst. Hotellet tilbyder i alt 107 værelser og suiter. Der er flere superior havudsigt værelser samt luksuriøse suiter med private pools. Hotellet tilbyder også en gourmet delfiner af Delos Restaurant, hvor gæsterne kan nyde lækre retter, mens de beundrer den fantastiske udsigt og den dramatiske udendørs spisning.

Og når gæsterne bliver trætte, kan de slappe af i spa-, tennis- eller squashbanerne. Der er også et stenbygget amfiteater hvor yoga sessioner afholdes samt et renoveret fitnesscenter. Det er helt sikkert en unik beliggenhed, der tilbyder unikke oplevelser for alle sine gæster. Det er fantastisk til familier, men også for par, der ønsker noget mere romantisk. Visningerne er forbløffende og tjenesten er stor. Tilbudet starter fra 200 euro med morgenmad og skatter inkluderet, 26. april - 20. maj og 28. september - 17. oktober 2012.

Den luksuriøse Mykonos Grand Beach Resort i Grækenland