Hjem Interiør Kontrastfuldt hus i Austin, Texas kombinerer antikke møbler og moderne teknologi

Kontrastfuldt hus i Austin, Texas kombinerer antikke møbler og moderne teknologi

Anonim

Dette imponerende hus er beliggende i Austin, Texas, og det har et meget interessant interiør design. Den slående del er kombinationen af ​​stilarter. Interiøret er for det meste traditionelt og har mange antikke elementer. Vær opmærksom på trælofterne med synlige bjælker, stengulvet fra spisepladsen, Den smukke sten pejs fra stuen, trægulve fra resten af ​​huset, de traditionelle tæpper og de smukke antikke lysekroner. Disse er alle slående elementer, der ikke kan gå ubemærket.

Men selvom den indvendige indretning synes at være fyldt med antikke stykker, er teknologierne moderne. Det er et funktionelt kompromis. Lad os nu gå tilbage til indretningen. Stuen er rummelig og den har hvide vægge. Hvad angår møblerne, er det meste antikt som for eksempel læderstolen eller sidebordet, der er lavet af et gammelt bryst.

Soveværelset er især smukt. Det er usædvanligt stort og det har et traditionelt tæppe, der dækker en del af trægulvet. De synlige bjælker fra loftet er et varemærke tilhørende hele huset. Desuden er vinduerne med trærammer plettet i samme farve som loftet og gulvet. Udover dobbeltsengen er der også flere andre lænestole der. Selv lampen er antik. Jeg kan også lide lysekronen fra stuen. {Fundet på 2400matthews}

Kontrastfuldt hus i Austin, Texas kombinerer antikke møbler og moderne teknologi