Hjem Lejligheder The Volney Penthouse i New York

The Volney Penthouse i New York

Anonim

Spektakulært er boliger til salg i New York. En af dem er på 23 øst 74th Gade. Det har elleve gode levende værelser. Alle moderne og indrettede i den mest udsøgte smag. De fantastiske fem soveværelser er suppleret med 5 fulde bade og 1 halv bad. Baseret på det faktum, at dette er en spektakulært elegant og moderne Penthouse Duplex og på det faktum, at den omdefinerer at bo i et loft som bolig, ville jeg sige, at dette hjem er en virkelig sjælden fund.

Den fejlfri moderne renovering omdanner denne førkrigsbygning til et meget pænt levende anlæg. En privat elevator fører dig direkte til de to øverste etager. Grand Uppers Level har et stort Grand Room fordelt over 35 fod med vinduer fra gulv til loft åbning til to terrasser. Et formelt spisestue var nødvendigt for særlige gæster eller en særlig lejlighed. Et pulverlokal, serveringskøkken og medarbejderum udfyld pladsen på gulvet.

Det store soveværelse er placeret i en speciel, privat fløj, da den har to spabad og et specielt designet omklædningsrum. På dette niveau er der yderligere fire rummelige soveværelser med bad og et vaskerum. Kvalitet materialer som blegede trægulve og marmor blev brugt til dekoration. Også hvide lofter og vægge repræsenterer en moderne funktion i indretningen. Det specielle belysningssystem sikrer den perfekte balance mellem funktionalitet og udseende. Takket være bygningens højde tilbyder de åbne terrasser en fantastisk udsigt over byens centrum dag og nat. Det kan være din for den rigtige pris: $ 20,000,000.

The Volney Penthouse i New York