Hjem Boghylder Bookworm Bookcase, et ukonventionelt alternativ til læsning af netværk

Bookworm Bookcase, et ukonventionelt alternativ til læsning af netværk

Anonim

Hver gang kan man godt lide at tage lidt tid til at læse et par sider fra en god bog eller blot at læse et blad. Tiderne, hvor biblioteket var en vigtig del af ethvert hjem, er langt væk. I dag tager vi en mere praktisk og pladsbesparende tilgang, og vi har erstattet det med noget så simpelt og hyggeligt som en læsekrog. Men på det seneste opfylder det ikke ens vores ønske om modernitet og unikhed.

Det er dette ønske, der har drevet designere til at skabe stykker som Bookworm. Med et klogt og smukkende navn tiltrækker Bookworm os selv før vi faktisk får se det. Men denne bogreol har en anden interessant overraskelse, når du lægger øjnene på det: et unikt og originalt design. Bookworm var oprettelsen af ​​hollandske designere fra Atelier 010. De har oprettet denne skabelse som svar på anmodningen om en økologisk bogreol.

Bookworm er ikke bare nogen bogreol. Faktisk ligner det ikke engang en. Den har en organisk form med buede linjer og en meget enkel og alligevel meget slående visuel indvirkning. Bogreoleren har opbevaringshylder med forskellige former og størrelser inde i selve rammen. Den hviler på en enkelt slank fod, og i sin form giver Bookworm også et sted at sidde og slappe af. Det erstatter læsekroge, og det bliver også et meget interessant fokuspunkt for indretningen.

Bogreoleren har en selvbærende form og består af tre dele. Den holdes oprejst af en rustfrit stålfod og har tynde lag af MDF og krydsfiner, der bøjer på tværs af specialfremstillede forme for at skabe den endelige organiske form. Ydersiden af ​​bogreoleren er farverig og fed, mens indersiden er hvid, hvilket skaber en dynamisk, men smuk balance.

Bookworm Bookcase, et ukonventionelt alternativ til læsning af netværk