Hjem Diy-Projekter Sådan Opcycle Mason krukker i en lysekrone

Sådan Opcycle Mason krukker i en lysekrone

Anonim

Vi vælger normalt ikke at rive med lysarmaturerne, så vi går til en butik for at købe dem og så har nogen installeret dem. Men der er også et alternativ til dette. Vi kunne lave vores egne lysarmaturer, og vi havde kun brug for minimal viden til at gøre dette. En lysekrone kan for eksempel være lavet af Mason krukker. Nysgerligt, hvordan et sådant projekt ville vise sig? Du kan finde ud af eksemplerne nedenfor.

Hvis du kan lide udseendet af Mason jar lysekroner, men du vil hellere springe over hele fremstillingsprocessen, kan du købe en færdig og derefter bare installere den i dit hjem. Denne kommer med en lang ledning og kæde og lader dig placere den hvor som helst i rummet. Brug bare en krog til at fastgøre den til loftet.

Du kan finde et par interessante Mason jar lysekroner på etsy. Dette rustikke design kan passe til mange forskellige decors. Den er lavet med både klare og matterede krukker, og kombinationsboksen er meget charmerende. Designet er enkelt og afslappet, perfekt til rum som køkkenet, spisestuen eller endda et overdækket dæk eller gårdhave. Tilgængelig på Etsy.

Her er en anden dejlig lysekrone, som vi også fandt på etsy. Den er lavet med i alt syv klare glas krukker, der danner en klynge knyttet til en cirkulær ramme. Den leveres med al nødvendig hardware og er ganske let at fastgøre til loftet. En anden mulighed er at bruge kroge til at justere placeringen for at placere den præcis, hvor det ønskes. Tilgængelig for $ 225.

En større lysekrone, der passer bedst til værelser med højt til loftet, men som også kan bruges i en række andre rum, findes her og er lavet af genvundet træ. Varen er lavet på bestilling og er ikke vandtæt, så det er ikke tilrådeligt at bruge det udendørs. Den har en rektangulær træramme, der måler ca. 5 ft ved 3 ft. Tilgængelig på Etsy.

Faktisk at lave lysekronen selv ville ikke være så kompliceret heller. En god tutorial til projektet kan findes på charminngimperfections. Listen over forsyninger omfatter Mason krukker, palle træ, LED lys, hængsler og plet. Skær en cirkel af samme størrelse som soklen i lågene på krukkerne. Derefter opbygges trækassen, som fastgøres til loftet.

For at gøre tingene lettere, kan du bruge en eksisterende vægarmatur. Normalt bruges disse i badeværelser. Byg en støttestruktur ved hjælp af en træplade og et par reb. Fastgør vægarmaturet til undersiden og brug Mason krukker som glasfarve. Det er faktisk et ret simpelt projekt, som du kan finde detaljerede instruktioner om remodelaholic.

Sådan Opcycle Mason krukker i en lysekrone