Hjem Interiør Sofistikeret End Table af MerleArt Design

Sofistikeret End Table af MerleArt Design

Anonim

At få de rigtige elementer til dit hjem for at gøre det alt, hvad det kan være, er noget, der sikkert vil være vigtigt for mange af os. Vi ønsker fantastisk flotte møbler og hvis du vil have noget helt specielt, så bør du tjekke dette elegante endebord med alligatorbronseskulptur.

Designet af MerleArt Design er denne Sculpture Table Collection en blanding af moderne og traditionelt, et smukt centerpiece til dit hjem. Bordet præsenterer en rektangelskulptur af babyaligatorer under den gennemsigtige glasbordplade. Lavet af metal, træ og glas kan dette bord også være et kunstværk.

Inspireret fra naturen er skulpturen en unik funktion i ethvert hus og ikke en nem proces. Efter skulpturering af formerne ud af ler, fremstilles gummiforme af duplikering af en acrylcopolymerharpiks. Hvert stykke er derefter malet med hånden ved hjælp af akrylmaling og metalpulver for at efterligne bronze- eller tinskulptur. Derudover er træbasserne tilgængelige i Maple, Cherry og Dark Walnut. Tilpassede og eksotiske skove og plet er også tilgængelige.

Alligator er et symbol på udholdenhed og styrke gør det til et tiltalende designelement i ethvert produkt. Skulptur Table Collection er en fantastisk refektion af god skæring og smag og er tilgængelig på $ 1350, hvis de købes online og $ 1800 fra butikker.

Sofistikeret End Table af MerleArt Design