Hjem Sofa-Og-Stol Tufted Sofa Designs - Fra klassisk til moderne og udover

Tufted Sofa Designs - Fra klassisk til moderne og udover

Anonim

Tufted møbler går aldrig rigtig ud af stil. Faktisk er det temmelig populært i disse dage, hvilket gør et kraftigt comeback. Normalt forbinder vi denne stil med ikoniske møbler, såsom Chesterfield sofaen. Selv om dens oprindelse er temmelig meget et mysterium, er sofaen en klassiker. Dens lave rygkrumme arme med samme højde som ryglæn og dyb tufting gjorde det meget populært og inspirerede mange andre designs skabt gennem årene. Den originale model var en fløjlbundet sofa med mange variationer skabt bagefter.

Tufted sofaer har dette glamourøse, Hollywood-inspirerede udseende, der gør dem tidløse. De næsten altid fordobles som kontaktpunkter i stuer, kontorer eller andre typer rum, og de er præget af et skulpturelt og rigeligt udseende, der ikke behøver stærke farver eller specielle materialer og mønstre til at skille sig ud. Det er selvfølgelig helt muligt at tænke uden for kassen og få det meste ud af en tuftet sofa på en usædvanlig og ukonventionel måde.

Det tuftede udseende opnås ved at tråde gennem lag af stof eller læder. Ofte skabes et mønster. Trådens ender er fastgjort med knuder eller med knapper, og mønsteret har resulteret i, at disse klynger kaldes tufts. Selvfølgelig, som du sikkert ved, er der flere typer tufting, som du kan vælge imellem til din tufted sofa, ottoman eller hovedgærde.

Diamant tufting teknik er den mest almindelige, mest populære, men også mest traditionelle. Det har selvfølgelig sin charme, og det er altid et sikkert valg, hvis du vil skabe en klassisk og raffineret indretning. På samme tid har sofaer med diamant tufting eller tufted hovedgavl design, der har dette mønster, dette romantiske udseende, som du bare ikke kan ignorere. Det er et blik inspireret af den ikoniske og klassiske karakter af denne design og tufting teknik.

Biscuit tufting, selv om det ligner diamant tufting, er ikke så traditionelt. Faktisk er det et populært valg for moderne rum og decors. Du kan nemt genkende det ved det firkantede mønster. Så er der også knap tufting, en anden klassisk og populær type. Det har et smukt og skræddersyet udseende, og det passer til traditionelle indstillinger, selv om det også kan tilpasses godt til mere moderne decors. Den blinde tufting er meget ens, men uden knapperne. Det ser slank og moderne ud, og det er ret alsidigt.

Tufted Sofa Designs - Fra klassisk til moderne og udover