Hjem Interiør Kristins harmoniske indretning

Kristins harmoniske indretning

Anonim

Jeg ved, at jeg ikke er den eneste, der kan lide at se på ting, og det er fascineret af de butikker, der stort set har alt derinde. Jeg kan godt lide at kigge rundt, som i et museum. Det er ikke meget produktivt for ejeren af ​​butikken, men det kunne være, hvis butikken ville sælge funktionelle og praktiske varer. En sådan butik er den ene i downtown Mesa.

Butikken hedder FOUND og ejes af en person ved navn Kristin. Hun ejer også en anden butik kaldet Domestic Bliss, som er mere af et sjovt boutique. Kristin er også et indretning. Og hvilken bedre måde at dømme en designer på ved at se på sit eget hjem. Kristins hjem virker meget hyggeligt. Det er også elegant og stilfuldt. Hun må virkelig have farvebeige, fordi hele hendes hus er dybt indpakket i den farve. Måske ville et par detaljer af lysere farve have været rart.

Indretningen af ​​denne bolig er meget hyggelig og harmonisk. Jeg vil sige, at den har en eklektisk stil. nogle af møblerne er vintage, mens andre har tendens til at være mere moderne. Det er svært at definere en bestemt stil, når alt er malet i beige. Selv gardinerne er beige. Kombinationen med brun er elegant og meget inspireret. Jeg tror stadig, at nogle få røde eller grønne ting her og der ville have været rart. {Fundet på sierrastudiosphotography}

Kristins harmoniske indretning