Hjem Børn Bunky - en venlig køjeseng design til børn af Marc Newson

Bunky - en venlig køjeseng design til børn af Marc Newson

Anonim

Køjesenge synes at være et standardvalg især til børnenes værelser. Det er en fantastisk løsning i disse tilfælde. De besætter lidt plads eller i det mindste mindre end to separate senge ville og de har også legende design. Bunky er en af ​​de venlige kreationer. Bunky senge blev tegnet af Marc Newson i 2011 for Magis. Sengen er en del af Me Too Collection. Det var designet til børn under hensyntagen til deres behov og forventninger. Bunky har et børnevenligt design. Den har buede linjer, bløde hjørner, en kompakt form, et legende design og det synes endda at være en del af en tegneserie. Det er det perfekte valg til børnenes værelser.

Bunky er et sæt af to stabelbare køjesenge til børn. Hver seng tilbyder det privatliv, som hvert barn har brug for, og det gør også brugerne trygge takket være sengens kompakte og enkle design. Bunky er både sikkert og sjovt. Det er et sted hvor børn kan have det sjovt og spille og så nyde en godnat søvn. Børnene er fri til at lege, klatre op, gemme sig og sove i disse senge. Bunky er baseret på et simpelt og modulært design. Den er lavet af kun fire stykker, der nemt kan monteres. Den er lavet af rotationsstøbt polyethylen. Den har en robust konstruktion, den er sikker og sikker.

Bunky har ingen skarpe kanter. Alle overflader er glatte, og de materialer, der bruges til at bygge det, er meget holdbare og nemme at rengøre. Det vil være yderst vanskeligt at ødelægge noget som dette, og jeg er sikker på, at børnene vil have det sjovt at prøve. Perforeringerne under sengens madrasser tillader ventilation. Bunky kommer også som et barns enkeltseng med det samme venlige design.

Bunky - en venlig køjeseng design til børn af Marc Newson