Hjem Belysning Kom på trend med disse fantastiske geometriske lys

Kom på trend med disse fantastiske geometriske lys

Anonim

Det er et velkendt faktum, at en af ​​de enkleste opgraderinger, du kan lave i dit hjem, er at udskifte dine lysarmaturer. Men sådan en simpel ændring kommer med et ikke så simpelt valg. Der er tusindvis af smukke lysarmaturer derude, så det kan være årsagen til et par søvnløse nætter at afgøre, hvilken en tilhører over din spisebord. Hvis du er i denne situation, har jeg et råd til dig. Gå geometrisk. Hvis du ikke har bemærket, har geometriske lysarmaturer og lamper været på trend i et stykke tid nu. Uanset om dit værelse er industrielt eller minimalt, lover jeg, at et geometrisk lysarmatur matcher. Kom i gang med disse 12 geometriske lys og gør dig klar til at sove godt i aften.

Diamantvedhænget kan være den mest klassiske af geometrisk belysning. Det kan købes for minimal udgift eller gør dig selv, og du vil opdage, at det vil fuldende din spisestue eller dit barns soveværelse eller din kollegieværelse perfekt. (via Etsy)

Måske leder du efter noget lidt mere industrielt og vokset op. Dette glas geometriske vedhæng er bare den ting. Armaturet har et mere komplet look end diamanthalsen ovenfor, men alt det glas betyder, at du ikke mister noget lys. (via West Elm)

Er din sidebord på udkig efter en geometrisk makeover? Tilføjelse af denne guldlampe vil ikke kun opfylde målet, men det vil også tilføje den pop og gnistre, som hvert værelse har brug for. (via Land of Nod)

Jeg kan eller måske ikke have svampet, da jeg opdagede denne facetterede vedhængslampe. Det er som om nogen tog den populære vintage industrielle lysarmatur og geometrisk-ified det. Forestil dig, at dette hænger over din bordplade og pludselig bliver det et must. (via antropologi)

Du har bedre en smuk lyspære på hånden til denne lampe. Faktisk kan du have to af disse, en til din stue og et til dit soveværelse. Mere geometrisk indretning kan aldrig skade, ikke? (via Urban Outfitters)

Tænker du på, at dit hjem er for moderne til geometrisk belysning? Denne trommehals kan bare få dig til at tænke igen. Mens formen og farven er moderne i stil, giver de tre trekanter den perfekte geometriske flair. (via West Elm)

Bare fordi det er geometrisk betyder det ikke, at du skal holde fast i firkanterne og sekskanterne. Dette stjernelys er et stjerneligt eksempel på en geometrisk lysarmatur, der tænker uden for boksen. (via antropologi)

Det er geometrisk. Det er marmor. Det er simpelt og smukt. Det er den ideelle lampe til at nåde din spisestue buffet eller din stue credenza … Eller dit soveværelse natbord for den sags skyld! (via CB2)

Mens denne geo vedhæng skygge ville være en let switch, kan jeg se, at dette også er en simpel DIY. Bare vride, male og hænge og du vil have en geo lys skygge, som alle troede du købte. (via Urban Outfitters)

Kan du forestille dig denne lille dekorative skærm i din stue? Du kan ikke fuldføre den uden den diamantlampe af kobber! Det vil bringe både skinne og geo din stue søger i et hit. (via Etsy)

For de af jer, der er seriøse sukkere til geometrisk belysning, overvej at tilføje denne stakede gulvlampe til dit rum. Træblokkene holder det friskt og eklektisk, så ingen vil være i stand til at argumentere med så meget geo. (via antropologi)

Glem ikke børnene! Denne søde lille geokat nattlampe vil være den sidste geo berøre dit hjem behov. Plus, de får et smil fra det hver gang du siger godnat og slukker lyset. (via Etsy)

Kom på trend med disse fantastiske geometriske lys