Hjem Hoteller - Feriesteder Sovjet Aircraft Carrier blev til et kinesisk luksushotel

Sovjet Aircraft Carrier blev til et kinesisk luksushotel

Anonim

Hvem ville tænke at omdanne et militært luftfartsselskab til et flydende luksushotel? Nogen gjorde det, og hvis du ser "TheKiev", et tidligere sovjetisk militærflyskib, kommer du helt sikkert til den samme konklusion, at resultatet er en reel succes. Det flydende luksushotel fra China, som er 273 meter langt og 53 meter bredt, og som koster $ 15.64 millioner er imponerende.

Hvert værelse er et perfekt eksempel på luksus, elegance, fra wallpapers til møblerne, fra rummets størrelse til hver eneste detalje. Hver præsident suite af luksushotellet er en harmonisk model, både i stil og farve; uanset om det er det i skygge af brunt og beige, toilettet, som blot skinner, den elegante hvide suite med sorte pletter eller den sølvfarvede levende, foreslår hver lille ting stil, elegance og luksus.

Alle aspekter relateret til Kinas første luftfartøjsbærer besat 6.000 kvadratmeter er blevet omhyggeligt taget hånd om, og det bedste eksempel er den kanal, hvor et spil tester folkets reaktion på svimmelheden indeni. Det er interessant og attraktivt ikke kun for voksne, men også for børn, der elsker at se og spille på "Kiev", at udefra er et luftfartsselskab og indefra et unikt luksushotel. {Fundet på ibtimes}

Sovjet Aircraft Carrier blev til et kinesisk luksushotel