Hjem Diy-Projekter 25 måder at gøre en enkel DIY Jul krans se ekstraordinært

25 måder at gøre en enkel DIY Jul krans se ekstraordinært

Anonim

Du tror måske, at julkranse er kedelige og forældede, men det er simpelthen ikke sandt. Kranse er et vigtigt symbol på julen, de gør vores hoveddøre ser festlige ud, vores hjem ser indbydende ud, og de bringer hilsen til alle, der ser dem. Der er også masser af julkrans ideer, der ikke er kedelige, men ser faktisk meget interessant ud og har kreative og originale designs. Så er du klar til at genopfinde julkransen i år? Hvad med at tjekke nogle flotte ideer først …

Glem om runde kranse og prøv noget lidt mere ukonventionelt denne jul, som en firkantet krans lavet af spraymalet kviste bundet sammen med ledning i hjørnerne. Hæng et par ornamenter samt kransen ser ikke ud som en klodset billedramme. Få mere at vide om dette på DIYs.

JOY kranserne er allerede temmelig populære, så ideen er måske ikke den oprindelige, men det er stadig interessant nok til at skille sig ud. Vi elsker kontrasten mellem de hvide bogstaver og den enkle vinvindukrans. Hvis du gerne vil finde ud af om denne krans, gå over til DIYs.

Enkelte og delikate julkranser er ret trendy lige nu også. En særlig stilfuld idé er at lave et eukalyptustear krans. Du kan bruge en messingring, en klipslampeholder og nogle friske eukalyptustræer, som du kan binde til ringen ved hjælp af blomstertråd.

En broderi hoop jul krans kan også se dejlige og originale. Du kan bruge noget overlegen stof med et mønster eller en farve, som du virkelig kan lide, og så dekorere kransen med et sødt bånd og måske også nogle sæsonmæssige udsmykninger. Tjek momenvy for flere detaljer om, hvordan man gør dette.

Du kan også lave en broderi krans krans uden at bruge stof. Bare dekorér bøjlen med et sødt bånd og lidt grønt og hæng det med et stykke snor. Det er enkelt, let, elegant og moderne. Find flere lignende ideer om craftsbyamanda.

Før eller senere slutter vi alle sammen med en masse ekstra julepynt, som vi længere bruger eller har brug for. Du kan bruge din på en kreativ måde og lave en farverig prydningskrone som den, der findes på thecraftedlife. Det er et simpelt håndværk med masser af tilpasningsmuligheder.

En wire krans kan tilpasses på alle mulige geniale måder også. For eksempel vedhæft en funky klip-på lysestage og det kan være midtpunktet i din jul krans design. Du kan selv lave en brugerdefineret candleholder ved at lime legetøjsdyr og sprøjte det hele. find ud af flere detaljer om dekotopia.

Naturlige kranse dekoreret med grønt er nok de mest almindelige, men det betyder ikke, at du ikke kan få din til at se speciel ud. Du skal bare gøre det til din stil. Hvis du vil have noget simpelt, smart og moderne, tjek craftberrybush for nogle inspirerende ideer, herunder det design du ser her.

Asymmetriske kranse er temmelig sjove og interessante, så måske kan dette være din strategi. Du kan dekorere halvt med grønt og halvt med monogrammet skiver. Rammen kan være en simpel broderiramme. Tjek denne Noel krans featured på lydioutloud og følg vejledningen for at gøre noget lige så dejligt.

Skumkransformer har også et stort potentiale. Hvis du vil, kan du endda lave din egen ud af en pool noddle. Dekorer det med bånd, stof og forskellige festlige ornamenter som juletræsklip, bær, buer osv. Hvis du kan lide dette design, kan du finde ud af alt om det på thecraftingnook.

Hvis du er i humør for en retrokig julkran måske har du lyst til et sødt vinterunderlandstema. Du kan dekorere din krans med pom-poms, flaskebørste træer og andre små ornamenter og en mini krans. Lige nu beskriver vi faktisk denne skønne krans, som vi fandt på flamingotoer. Tjek det ud og lad det inspirere dig.

Et kreativt sind finder man måder at genanvende stort set alt på. For eksempel fandt vi denne krans lavet af cookie cutters. Er det ikke original? Hvis du vil lave din egen krans, skal du have en flok stjerneformede cookie cutters i forskellige størrelser, en varm limpistol og noget bånd. Hvis du har brug for flere detaljer, kan du tjekke inspireretbycharm for en komplet vejledning.

Kranser dekoreret med friske skår greens er særligt charmerende, fordi de fanger duften af ​​julen. De er også ret nemme at lave. Du kan starte med en metalramme, som du kan pakke ind i mos (fastgør moset med blomstertråd) og derefter kan du lægge grenene på den ene halvdel af kransen og derefter på den anden. Tilføj et par pinecone ornamenter øverst, og du er færdig. Flere detaljer kan findes på cleanandscentsible.

Du er ikke nødvendigvis begrænset til at bruge fyrretræsgrene eller andre nåletræer, når du laver din julkrans. Du kan bruge alle slags grene og blade. For eksempel er denne magnolia krans fra apiecerainrainbow meget flot. Disse metallisk malet blade giver det et særligt iøjnefaldende udseende.

Lad din krans fortælle en historie, og på den måde kan du tilpasse den på en måde, der passer til din stil. Se for eksempel på dette design fra thehappyhousie. Det er enkelt og alligevel er det fuld af karakter. Denne krans blev lavet med kun et par forsyninger, herunder en skumform, plettet stof, hvidt garn, træskiver og flaskebørstræer.

En anden måde at gøre din julkrans skiller sig ud er, hvis du gør det usædvanligt stort. Ideen kommer fra homemadeginger. Det er her, vi først siger denne kæmpe og på samme tid meget smukke krans, der bruger en hula hoop som en ramme.

Pinecones er en fantastisk sæsonbestemt ressource, som du kan bruge, når du laver en skræddersyet julkrans. Du kan starte med en metalramme og lim pinecones i tre lag. Derefter kan du fylde hullerne med greens, bær og måske endda indpakke nogle batteridrevne eventyrlamper rundt om kransen også. Find flere detaljer og ideer som dette på remodelaholic.

Hvis du på en eller anden måde kan finde et papir mache-rensdyr et sted, der kan være centrum for din DIY Julkrans. Du kunne bruge den til at lave en Rudolph krans som den ene på sheskindacrafty. Du er velkommen til at tilpasse dine på enhver måde, du ønsker.

Nogle julkranser er så enkle, at alle med succes kunne udføre opgaven med at dekorere og tilpasse dem, især når de nødvendige forsyninger er så tilgængelige og enkle. Denne bærkrans fra myblessedlife er et perfekt eksempel.

Kender du disse folie gaveæskeformede juledimenter? De er smuk søde, og de er ikke kun for træer. Du kan bruge en flok af dem til at lave en gavekasse kranse, som den ene på forbrugsvarer. Brug forskellige farver og størrelser og lim æskerne til en kransform.

Vi bør også overveje muligheden for, at en traditionel julkrans også kan se cool og interessant ud. Faktisk kan designet faktisk være forfriskende at se, hvordan alle i disse dage forsøger at holde sig væk fra noget old-school. Når det er sagt, anbefaler vi at tjekke fynesdesigns for nogle fantastiske, klassiske julkrans ideer.

Hvis du planlægger at hænge en julkrans på din hoveddør, er det her en sjov idé fra drivenbydecor: hæng også nogle klokker. Dine gæster kan ringe dem, og det kan være en legende og sjov lille detalje, som alle vil nyde.

Du kan tænke på alle slags sæsonbestemte ting at bruge som ornamenter til din krans, ikke kun pinecones, bær og klokker. Hvad med disse støvler fra homestoriesatoz. De giver absolut kransen et tydeligt originalt udseende.

Det enkleste, du kan gøre, er at købe en grundlæggende julkrans lavet af sæsonbestemte grønne grene og til at tilpasse den med et par håndplukkede ornamenter. du kunne bruge ting fra din egen baghave, eller du kunne improvisere noget ved hjælp af resterende forsyninger fra andre projekter. Under alle omstændigheder bør det ikke være svært at gøre noget smukt. hvis du har brug for inspiration kan du se på ideerne fra placefofmytaste.

Lad os afslutte denne artikel på en munter note med en anden JOY krans, denne gang fra sixsistersstuff. Det er ganske specielt og usædvanligt, fordi det er formet som en stjerne. Hvis du ønsker at lave en julkrans ligesom det, skal du bruge følgende: Fem 15 "lange træstykker, træfarvning (du kan også bruge sprøjtemaling, hvis du foretrækker en bestemt farve), 10 små negle, bogstaver (du kan sprøjt maling disse også), bånd og et par små udsmykninger.

25 måder at gøre en enkel DIY Jul krans se ekstraordinært