Hjem Badeværelse Romerske Brusekabine Til Din Master badeværelse

Romerske Brusekabine Til Din Master badeværelse

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Har du nogensinde ønsket at prøve et romersk bad? Og vi taler ikke om den historiske slags, men i stedet taler vi om de moderne, slanke og rummelige brusere, der er lavet i dit hjem og indstillet som en slags alkove. Der er ingen shower curtain i brug, fordi bruseren bliver et lille rum i sig selv. Lad os tage et kig på 10 moderne romerske brusekabine, der ville være en luksuriøs og sjov tilføjelse til dit master badeværelse.

Moderne Sheers.

Denne romerske bruser er et moderne arkitektonisk design med smukke vinduevægge. Det holder badeværelset ret rummeligt og giver mulighed for mere lys at strømme gennem området.

Glassten.

Er du ikke i øjeblikkelig kærlighed med disse glasstenvægge? Med denne type layout er der ikke behov for et gardin. Du og den særlige person, du deler plads med, kan bruge dette område hver morgen uden at bekymre dig om at bruge op i alt varmt vand. Du kan komme og gå som du vil!

Marmorlag.

Her er blot et andet eksempel på en moderne romersk badestue. Lavet inde i en krog og lavet med både marmor og glas vinduer, det er en ganske smuk oplevelse.

Minimal Nook.

Ved første øjekast ser denne krog ud som et rum, men i virkeligheden med den smukke belysning og minimalistiske føler er det bruser! Hvis du har pladsen, skal du bruge den og skabe noget magisk og sjovt.

Rustik Drej.

Drej hjørnet i dette lidt rustikke og hjemlige rum og du ender i brusebadet! Vi elsker hvor enkelt og indbydende dette badeværelse er, det er perfekt til en familie. {Fundet på oldhampshiredesigns}.

Separat rum.

Den afrundede walk-in romerske brusebad i dette badeværelse er sådan en god tilføjelse til et stort master bad. Der er også flere brusehoveder inde, der giver dig vandværker i alle vinkler. {Fundet på webstedet}.

Mindre Charm.

Selvom du ikke har en overflod af plads på badeværelset, betyder det ikke, at du kan oprette en mindre version af et romersk bad, bare tag et kig på denne charmer!

Flisebelagt hjørne.

Tag din romerske bruser ned ad et hak og ind i et mere traditionelt niveau ved at udfylde det med neutrale fliser. Det vil holde dit hjemlige hjem stadig behageligt, men med en opskalere beat.

Chic Separator.

Vi elsker den smukke, skarpe af dette badeværelse. Faktisk er den ene ting, der adskiller karret fra brusebadet, den klare glasvæg. {Fundet på vidabelodesign}.

Buet Mosaic.

Dette buede mosaikbrusessystem er smukt. Det er helt sikkert en mere moderne tage på en klassisk romersk bad, men det er smukt og funktionelt alligevel.

Romerske Brusekabine Til Din Master badeværelse