Hjem Diy-Projekter 6 Hjemmelavede kaffebord med træplader

6 Hjemmelavede kaffebord med træplader

Anonim

Et sofabord er en af ​​de ting, du nemt kunne bygge dig selv, hvis du ville. Overvej den klassiske tilgang: et simpelt bord med en træplade. Der er masser af ting, du kan tilpasse om et sådant møbel. For eksempel kan du give det en hvilken som helst type ben, du ønsker. Træpladen kan også tilpasses.

Sæt en flok træbrædder sammen for at lave et sofabord, der ligner det på Abeautifulmess. Du skal skære brædderne i størrelse for at gøre rammen. Som du kan se, er de stablet og har forskellige længder for et overordnet asymmetrisk design. Hårnålebenene passer godt til bordet.

Et sofabord med en X ben base er en klassiker. Designet er alsidigt og kan passe til forskellige stilarter. Du kan styre det udseende du foretrækker for bordet ved at vælge en passende top. Et interessant eksempel er projektet på Madincrafts, hvor et sådant bord var udstyret med en top lavet af en gammel trækasse.

En simpel metode til at opbygge et sofabord er ved at bruge en palle eller noget genvundet træ. Det første skridt er at fjerne pallens plader og skære dem med en sav i en vinkel. Så kan du pletter dem. Herefter placeres dem på et stykke krydsfiner og sætter bordet sammen. Husk at også fastgøre de fire ben. {fundet på baggrund af tanken}.

Du kan bygge et meget stilfuldt og smukt sofabord ud af træpanel og fire hårnåleben. Du skal også bruge nogle skruer og skiver samt plet og et klart lag. Du kan finde den proces, der er beskrevet på Ellavine sammen med trinvise instruktioner om, hvordan du sammensætter alle stykkerne.

For et rustikt udseende, lav et sofabordsbord. Du skal bruge noget ovn tørret tømmer, pinde, skruer og nogle pletter, hvis du vil ændre farven. På Rogueengineer kan du finde en detaljeret beskrivelse af, hvordan et sådant projekt vil blive oprettet fra top til slut. Først bygger du toppen og så skruer du på benene og danner savens design.

Sofaborde med brugerdefinerede quirky funktioner er den mest interessante slags. En rigtig sjov idé tilbydes på Instructables. Tjek hvordan du laver et sofabord med et verdenskort på det. Du skal bruge en sav, en boremaskine, en sander, et brændeværktøj og selvfølgelig nogle umber. Du kan bruge genvundet træ, hvis du vil give bordet en rustik touch.

6 Hjemmelavede kaffebord med træplader