Hjem Udendørs Napoleon vægmonteret rustfrit stål fakkel / pejs

Napoleon vægmonteret rustfrit stål fakkel / pejs

Anonim

Som du sikkert har bemærket, ser ildsteder ikke ud som de plejede længere. Der har været nogle bemærkelsesværdige ændringer i form af dimensioner, design og former. De moderne pejse bruger ikke mere træ, og de kommer i mange forskellige former og størrelser. En af de mest interessante kreationer på dette område er efter min mening denne stålbrænde / pejs, der har et usædvanligt udseende.

Dette er en ultramoderne pejs med en slank, fakkel flamme design og det kan monteres på væggen. Den leveres komplet med dekorative glasemballager og ingen udluftning er påkrævet. Det er helt sikkert et interessant stykke. Pejsen er lavet af slidstærkt pulverlakeret rustfrit stål og porcelæn, materialer klar til at stå op til de hårdeste forhold. Også på grund af de anvendte materialer er denne pejs ideel til både indendørs og udendørs områder.

Napoleon stålbrænderen leveres med to tænd / sluk-switcher en til brænder og andet til valgfri accentlys. Den har også indbygget GFI elektrisk afbryder, der giver mulighed for nem udendørs installation. Porslinsreflekterende stråleplader er standard. Også den komplette rustfri stålfront og monteringsskabe er inkluderet. Du kan også vælge ekstra accentlamper til et særligt humør. Dette er helt sikkert en interessant ide til en pejs. Det ville se godt ud i et moderne eller moderne hus, og det ville også være en god ide til renovering. Det vil helt sikkert krydre atmosfæren. Tilgængelig for $ 2024.

Napoleon vægmonteret rustfrit stål fakkel / pejs