Hjem Badeværelse En italiensk samling ved navn Flavia

En italiensk samling ved navn Flavia

Anonim

Lasaidea bringer en meget luksuriøs samling håndvaske, der kan tiltrække kunder med sit smukke udseende. Denne fantastiske italienske samling hedder Flavia. Disse håndvaske kommer i smukke farver og har en vidunderlig finish som deres andre samlinger. Hanen er meget stilfuld som tilføjer skønhed til hele bassinet. Denne håndvask har en nyttekabine i dens nederste del.

Hvis du leder efter ideer om, hvordan du kan dekorere dit badeværelse med stil, er denne samling perfekt til dette formål. Det er en samling, der indeholder et håndvask og et skab. De har begge et moderne og smukt design. De har meget flotte bløde og buede linjer, der gør dem særligt egnede til et moderne og stilfuldt badeværelse.

Dette stykke har en meget smuk farvekombination. Håndvask er farvet i en meget smuk dyb rød tone og kabinettet har en meget blød og lys beige farve, næsten hvid. Det ville gøre en god tilføjelse til ethvert moderne eller moderne badeværelse. Det er et meget funktionelt møbel, der gør dit badeværelse stiligt og elegant. Skabet har ret meget opbevaringsplads til alle de varer, du normalt holder på badeværelset. Håndvask er den mest interessante og smukke del af dette design. Den har en meget smuk farve og en flot buet form med en blank finish.

En italiensk samling ved navn Flavia