Hjem Diy-Projekter 3 enkle DIY projekter til køkkenet

3 enkle DIY projekter til køkkenet

Anonim

Der er øjeblikke, hvor du har lyst til at forbedre dit hjem, for at gøre det mere effektivt og praktisk. De fleste af de ting, du kan forbedre, er i køkkenet. Det er et rum, der ikke rigtig kan være for funktionelt eller praktisk. Og da hvert køkken er anderledes end det, der bruger det, kan du ikke altid finde de ting, du har brug for i butikkerne. Så er du nødt til at lave dem selv, hvilket er en meget praktisk ide. Her er tre DIY projekter specielt designet til køkkenet.

Alle har teposer i deres hjem. Selvom du ikke drikker te, har du stadig nogle til dine gæster. De har normalt forskellige smag, og de skal opbevares separat. Hvis du bare beholder kassen, kommer de ind i, du har brug for meget plads til dem. Men hvis du laver en praktisk opbevaringsbeholder, kan du spare plads og også have en smuk DIY-genstand. Til dette projekt har du brug for en rund tincontainer som dem til cookies, nogle blå akrylmaling, lak, sprayklæbemiddel, noget tapet, pap, linjal, sakse, blyant og pensel.

Vask krukken og påfør flere lag maling. Mål dens indre og skåret tre strimler pap. Indpak dem i tapet ved hjælp af lim og indsæt dem inde i krukken, skaber små partitioner. Du bliver nødt til at lave små snit først. Nu har du flere afdelinger til dine forskellige teetsorter.

Du kan ikke bare tage en varm pande og placere den på bordet, fordi det vil beskadige overfladen. Du har brug for en støtte til det. Du kan lave en fra vinkurve. Du behøver bare 30-40 vinkurve, silikone, en skarp kniv, blyant, linjal og en lang bæltespændeflange. Find først den korteste kork og skær resten af ​​dem til disse dimensioner. Påfør silikone på siderne og fastgør dem sammen, indtil du danner en cirkel. I slutningen pakker du dem med en bælteflange og afskærer overskuddet.

3. Tavle køkken skærm.

Et tavle skærm er meget nyttigt i køkkenet. Du kan skrive alle mulige ting på det, såsom ting du skal købe og lignende ting. For at lave en skal du bruge en ramme fra et billede eller spejl, et stykke krydsfiner, to små stålhylder, en løkke / kroge, skruer, negle, børste, skruetrækker og målebånd. Mål rammen og skær krydsfiner til disse mål. Dæk det med flere lag maling og fastgør det til bagsiden af ​​rammen ved hjælp af negle. Hæng det på væggen med sløjfer eller kroge og fastgør bundhyllerne på væggen ved hjælp af skruer. Nu har du et lille bord til hvidt på og to hylder til at vise alt, hvad du vil have.

3 enkle DIY projekter til køkkenet