Hjem Arkitektur Elegant og klassisk privat bolig i München

Elegant og klassisk privat bolig i München

Anonim

Dette er et CC hus, der ligger i det vestlige München og er designet kunstnerisk af arkitektfirmaet - Studio Lynx. Bygningen er meget anderledes og unik, da et andet perspektiv er blevet brugt til sin konstruktion. Der er automatisk folding skodder i gården af ​​huset og forstå opmærksomheden straks.

Bygningen har forskellige ansigter afhængigt af skoddernes kritiske stilling. De store glaspaneler i stueetagen kan åbnes op til terrassen og poolområdet; Som følge heraf er boligarealet i høj grad forbedret. Husets interiør er også blevet kunstnerisk designet og fortjener vores påskønnelse.

Hvis du ikke ved, hvad denne bygning bruges til, kan du let fejle den til en kontorbygning, da den har et seriøst udseende, med skarpe kanter og en meget klar og geometrisk kontur. Men når du kommer ind i du straks indse det er en privat bolig, og du kan faktisk lide det på stedet. Det er meget moderne og designet på en behagelig, men minimalistisk måde. Alt er pænt og rent, stilfuldt, men lidt koldt. Jeg får ikke familien til at føle ved at se på disse billeder, men jeg har det stærke indtryk, dette er det perfekte sted for en bachelor.

Elegant og klassisk privat bolig i München