Hjem Møbel En anden pull-down væg seng fra Clei

En anden pull-down væg seng fra Clei

Anonim

Transformerbare og tilpasningsværdige møbler er nyttige og praktiske, ikke kun i små boliger, men i enhver form for situation. De er særligt nyttige i værelser og soveværelser. Circe Sofa er et sådant møbel. Sofaen er designet af Giulio Manzoni til Clei.

Circe sofaen er mere end bare en behagelig siddeplads. Det giver dig også muligheden for at omdanne den til en seng, og den indeholder praktisk opbevaringsplads. Sofaen har en opbevaringsvæg med en pull-down dobbeltseng. Du kan simpelthen trække ned sengen og gøre sofaen til et hyggeligt sted for natten uden at have brug for ekstra møbler eller plads. Dette er et transformerbart system og en meget praktisk løsning til lille soveværelse, til gæsteværelse eller til teenager værelser.

Den vippende dobbeltseng åbner vandret, og den har en innovativ og patenteret slidbed-base, CF09. Når det ikke er nødvendigt som en seng, giver enheden dig en forreste sofa. Sofaen forsvinder, når sengen folder ned. Det tjener også som støtte, der gør Circe Sofaen til en selvstændig enhed. Denne særlige model er 35 cm dyb, og den kan integreres i Clei Living System. For fuldt ud at kunne nyde fordelene ved Circe sofaen, skal du også vælge Clei væggenheden. Du kan også vælge den tilsvarende opbevaringsenhed og hylder. Det ville gøre en stor samling til et moderne opholdsstue. Enhederne kan også sagsøges separat og indgår i soveværelser, legerum, gæsteværelser mv.

En anden pull-down væg seng fra Clei