Hjem Køkken Frisk og enkel beadboard backsplash til køkkenet

Frisk og enkel beadboard backsplash til køkkenet

Anonim

Da køkkenet er en så vigtig del af huset, er rummet, hvor du bruger mere tid end i stuen til tider, vigtigt, at du kan lide det, du ser, og at du føler dig komfortabel derinde hele tiden. Sådan kan du ændre backsplash i dit køkken uden at bruge en masse penge. I dette tilfælde blev hovedgavl brugt.

MDF-kortene er ret billige, og du beder nogen om at skære dem til dig eller gå til en specialbutik. Derefter samles det. Det er en meget enkel proces. Du skal bare varme lim basen MDF til hovedgavlen. Så er alt hvad du behøver at gøre, at male det. Du kan også gøre det før du samler det, men det kan blive ødelagt, og du skal starte om igen.

I dette tilfælde har de nye tilsætninger til køkkenet en smuk hvid farve, i modsætning til de tidligere mørke dele. Dette lyser hele køkkenet, og det ser virkelig smukt ud, når man tænker på hele billedet. Det kan være vanskeligt at skære hullerne til udløbene, men det behøver ikke at være perfekt. De bliver alligevel dækket. Bare prøv ikke at være for rodet. Og her kan du få et lyst og frisk køkken uden at sende mange penge. {Fundet på countrygirlhome}

Frisk og enkel beadboard backsplash til køkkenet