Hjem Arkitektur Sofistikeret og Modstander Alphaville House i Brasilien

Sofistikeret og Modstander Alphaville House i Brasilien

Anonim

Dette er Alphaville House, en smuk og imponerende bolig beliggende i Brasilien. In er designet af Faleiro Guerra Arquitetura, og det pålægger både dens størrelse og det egentlige design. Boligen har mange interessante og smukke detaljer, og arkitekturen er sofistikeret, men ganske enkel. Det har rene linjer og geometriske former, der normalt ikke er synonymer med cozyness. Alligevel er dette et meget indbydende og smukt hjem.

Alphaville House er en moderne bolig. Det imponerer med sin størrelse, og den indeholder også flere fedte arkitektoniske detaljer, der virkelig gør den unik. Facaden er asymmetrisk og består af flere former af forskellige størrelser. Indgangen er en dobbelt højde struktur, imponerende og stilfuld på samme tid. Både ydersiden og interiøret har i grunden de samme farver. De er både lyse og lyse.

Ikke kun at denne bolig er imponerende og meget smuk, men det har også et bæredygtigt design. Under garagen er der bygget en underjordisk struktur, der samler regnvand. Dette vand bliver så genbrugt i haven og badeværelset. Det er klogt og simpelt, og det er ikke engang synlig. Desuden fortsættes forbindelsen med naturen videre. Boligens opbygning er tilladt for en central gårdhave, der skal medtages, og der er et frugttræ er blevet plantet. Træet kan ses fra alle indre vinkler af huset, og det er som et frisk pust hver gang nogen ser det. {Fundet på samtidige}

Sofistikeret og Modstander Alphaville House i Brasilien