Hjem Lejligheder Lys og indbydende 56 kvadratmeter lejlighed i Göteborg

Lys og indbydende 56 kvadratmeter lejlighed i Göteborg

Anonim

Denne indbydende lejlighed ligger i Göteborg, på den første ud af 4 etager. Det kan nås via elevatoren, og det har kun 2 værelser og et køkken. Det har et samlet areal på 56 kvadratmeter. Det er lille, men det er bare, hvad et enkelt par har brug for. Det ligger i en bygning bygget i 1939 med en funktionalistisk design Lejligheden er blevet renoveret flere gange, men nogle af de oprindelige funktioner er bevaret.

Den levende og gangen har stadig de oprindelige parketgulve og vinduerne bevares altid deres marmorstruktur. Lejligheden er åbnet til gården og den indeholder en dejlig gårdhave. Selvom det er et lille sted, er opbevaring ikke et problem. Der er masser af opbevaringsplads i de fem garderobeskabe og spisekammeret fra køkkenet. Disse er også nogle af de elementer, der er bevaret.

Placeringen er meget praktisk. Supermarked, café, have og kulturreservat ligger lige rundt om hjørnet. Det har også en smuk struktur. Det har store vinduer på to sider og balkoner. I stuen er der et stort vinduesafsnit mod sydvest. Det er simpelthen indrettet, kun med en tv-enhed, og der er også plads til et spisebord. Soveværelset er også enkelt men hyggeligt. Det har to skabe og masser af plads til en dobbeltseng. Du kan også oprette et læse- eller arbejdshjørne derinde. Det har også et stort vindue mod øst. {Fundet på stadshem}

Lys og indbydende 56 kvadratmeter lejlighed i Göteborg