Hjem Hårde Hvidevarer Water Globe Air Freshener og Purifier

Water Globe Air Freshener og Purifier

Anonim

Mine børn er allergiske overfor støv og fjer og kemikalier i fødevaren og et par andre ting. Så jeg er lidt desperat for at gøre mit hjem til et miljø, der er så rent som muligt for at holde dem sunde. Men støv er det store problem, jeg har siden jeg bor i en by, og min lejlighed ligger i stueetagen af ​​en bygning, der ligger tæt på en tung trafikvej. Nå, uanset hvor forsigtigt jeg er, og hvilke filtre, jeg bruger, skal jeg stadig åbne vinduerne til morgenluften og efter et par minutter støder støvet op på mine møbler.

Tilsyneladende nu er der en måde at slippe af med det som nogle smarte gutter opfandt Water Globe Air Purifier og freshener. Dette er en magisk globe, der er fyldt med vand og bruger den til at filtrere luften i et rum. Så fungerer vandet som naturlige filtre til støv, sporer, pollen og alle andre skadelige mikroskopiske dannelser i luften. Så du behøver ikke filtre, som du skal ændre regelmæssigt, og som kun kommer i en størrelse, og du behøver heller ikke at trække vejret i den usunde luft.

Det har mere end en nyttig funktion, fordi den også kan bruges som luftfugter, når luften i dit hus er for tørt og også spredes en dejlig duft i huset. Du kan faktisk vælge duften, og du vil drage fordel af alle disse for kun $ 70. Eller i det mindste er det prisen på skarpere billede.

Water Globe Air Freshener og Purifier