Hjem Diy-Projekter Nem DIY hængende urtehave

Nem DIY hængende urtehave

Anonim

Normalt kan de, der elsker planter og nyder at have dem i deres hjem, også nyde DIY projekter, der gerne vil blive kreative og tænke på at arbejde for at komme med nye måder at vise deres have på. Det er derfor, vi troede, du gerne vil have dette projekt. Det viser dig hvordan man laver en hængende urtehave ud af vinflasker og kobberrør.

Tanken er at bruge kobberrøret som en central akse til haven. Du skal først hænge en ende til loftet ved hjælp af en krog eller hvad du finder passende. Derefter går slangen helt til gulvet og slutter i en tom vinflaske. Flasken vil tjene som en slags anker. På denne akse placerer du de andre beholdere. De er også lavet af vinflasker. Men denne gang skal flaskerne skæres i halvt, og du vil kun bruge den øverste del, der hænger op og ned. Du skal også fastgøre korken, fordi flaskerne bliver fyldt med jord til planterne.

Du vil også bruge kobberrør til at fastgøre flaskerne til aksen. Du skal bare pakke det rundt om flaskerne og skabe en spiral, der gør det muligt for dem at forblive fastgjort til hovedrøret. Denne spiral starter fra toppen og arbejder sig ned omkring flaskerne, går fra en flaske til en anden, så de er alle sammenkoblet. Den centrale slange går gennem flaskerne og korkene. Det er en simpel og interessant måde at vise små planter på.

Nem DIY hængende urtehave