Hjem Diy-Projekter DIY Rød, Hvid og Blå Stof Garland

DIY Rød, Hvid og Blå Stof Garland

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Fejr den kommende 4 juli ferie med et hurtigt og nemt sidste minuts ferieland! Gør på ingen tid før gæsterne ankommer! Brug skrotstoffer i en række moderne, traditionelle og blomstervarer til at skabe en slank og budgetvenlig udsmykning til din baggård BBQ eller familie sammen.

forsyninger:

  • Forskellige skrotstoffer i røde, hvide og blå mønstre
  • rick rack eller bånd
  • pinking shears
  • roterende cutter
  • lige kant med mål
  • kappemåtte
  • symaskine

Instruktioner:

1. Skær små rektangulære strimler med din lige kant og skæremåtte til måling. Her skærer vi 2 "brede x 3" lange strimler. En slank 2 "lige kant tjener som et perfekt måleværktøj til nemt at skære lange strimler.

2. Når dine strimler er skåret ned i størrelse, skal du tage lyserør til kantene for at oprette en zig zag-ramme. Dette vil medvirke til at holde stoffets kanter i stykker. Fortsæt, indtil alle dine strimler er skåret ned til størrelse (ca. 20-40 afhængigt af længden af ​​din krans).

3. Læg din rick rack og ordne dine stofstykker. Bland farverne, mønstrene og teksturerne sammen for at blande rødt, hvide og blues.

4. Når din mønster er arrangeret, skal du stakke strimlerne og fyre rick racket gennem symaskinen. Læg langsomt i hvert stofstykke, samtidig med at de holder dem jævnt fordelt på rick-racket. Plads stoffstykkerne tæt sammen for en strammere, travlere følelse eller placere dem ud længere fra hinanden for en længere, løsere krans. Lad en lille rickåse åbne i hver ende til hængning.

Rett ud kransen og hæng over dessertbaren, på mantlen eller over et vindue for at tilføje den festlige røde, hvide og blå berøring til din indretning! Når du er færdig, spar for din Labor Day udendørs bash!

DIY Rød, Hvid og Blå Stof Garland