Hjem Arkitektur Et kloster blev til en boligloft af JM Architecture

Et kloster blev til en boligloft af JM Architecture

Anonim

Dette er Como Loft, et projekt udviklet af JM Architecture i Milano, Italien. Det er et boligkompleks bygget i, hvad der plejede at være et kloster. Det er fantastisk, hvordan et kloster kan omdannes til noget som dette. Metamorfosen var radikal, og der er næsten ingen spor af bygningens gamle historie.

Projektet blev afsluttet i 2012. Klosteret blev ombygget, og der skulle foretages store ændringer både hvad angår design og intern struktur. Denne lejlighed er et af de resulterende rum skabt inde i bygningen. Lejligheden er virkelig en duplex og den blev oprettet af tilstødende to tilstødende enheder. Forskellene i højde og loftretning er detaljer, der giver os et glimt på lejlighedens originale struktur.

Når de to enheder kombineres for at danne et duplex, forsøgte arkitekterne at invadere rummet så minimalt som muligt. De ønskede at bevare hver lejlighedens struktur, men også gøre den funktionel. For at gøre pladsen sammenhængende, men også undgå at foretage radikale ændringer, blev en lukket boks indsat i lejligheden. Den indeholder et lille soveværelse og to badeværelser. Duplexen har også en lille foyer, et stort galleri, der omfatter opholdsrum, køkken og spisestue og et soveværelse. Den indvendige indretning er minimalistisk og lys. Traditionelle kunst og dekorationer blev erstattet af en projektor, der afspiller billeder på væggen over køkkenet.

Et kloster blev til en boligloft af JM Architecture