Hjem Møbel Ønsker du et køligt værelse? Prøv at tilføje disse typer af stilfulde indretningsartikler

Ønsker du et køligt værelse? Prøv at tilføje disse typer af stilfulde indretningsartikler

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Mange mennesker vil have det, men ikke alle ved hvordan man laver det - den ofte sværende "cool" faktor, der gør et værelse super stilfuldt og tiltalende. En del af grunden til, at det kan være så svært, er, at et køligt værelse kan findes i næsten enhver indretningsform. Det meste af tiden er alle et rumbehov et interessant eller innovativt møbel at sætte det fra hinanden. Det behøver ikke at være en overvældende proces. Bare find et element, der er yderst stilfuldt og passer til din indretning. Ikke sikker på, hvor du skal komme i gang? Her er nogle eksempler på ting, der kan hjælpe med at skabe et køligt rum.

Skænk og spejl

En skænk og et spejl er et smukt standard sæt stykker til en stue eller spisestue, men at vælge et virkelig særpræg design er et stort skridt i retning af et køligt rum. Lapiaz skænk er af Boca do Lobo. Det ikoniske design består af to sektioner, der er færdige i poleret rustfrit stål med en meget kunstnerisk gylden accent. Interiøret er lavet af poppelrød træfiner interiør. På væggen ovenfor har spejlet en uregelmæssig rund form, der er defineret af guldlinierne, der løber rundt og gennem den. Håndskåret stykke er lavet af Cromio lakeret træ. Sammen laver de et glamourøst og slående sæt.

Unik samling

Intet vil ændre en plads mere end et møbel, der ser ud over det sædvanlige i forhold til standard stilarter. Nogle af disse designs kan tilpasses, ligesom denne Udaipur Sofa, som faktisk er modulær. Dette stykke, af den svenske designeren Nathan Yong, er modulært, og køberen kan vælge, hvilke elementer de gerne vil medtage: en lampe, et bord, et spejl eller en fjernbetjening til fjernsynet. Rammefinishen og det materiale, der bruges til sideborde, kan også tilpasses.

Et andet stykke i Yongs ipse ipsa ipsum-mærke er Maharaja Long Skænk. Med en ramme i antik messing, en hvid indisk marmorplade og kabinet beklædt i grønt croco læder, er skænkets struktur støbt stål. Hjørnes hjørner er mærkbare for deres udskårne form, der er inspireret af Indiens Mughal-arkitektur. Det er en kombination af materialer, teksturer og farver, der tilføjer en sofistikeret flair, hvilket gør ethvert rum til et køligt rum.

Yongs toiletbord bringer de to andre stykker sammen med sofaens modularitet og Maharaja-skænkens læderfinish. Elementerne i designet gør dette til et stykke af kølige møbler er skinnerne og den måde, de separate dele står op af bordet.

Genvundet træ

Genvundet træ er et go-to materiale til at gøre et afslappet rum et køligt rum. For den mest naturlige stemning, prøv noget som disse stykker fra THORS. Kubesæderne - såvel som alt produceret af virksomheden - er fremstillet af Azobé træ, der stammer fra danske hvaler, der er taget ud af drift. Møblerne har en super rustik stemning og ingen to stykker er ens. Rå og teksturer, de får en ekstra dosis "wow" fra pels toppers. Alle har en slibet overflade og kan købes med valgfri ryglæn.

Bedst af alt, THORS Cube kan også gøre udendørs pligt og vil udvikle en sølvfarvet finish over tid. For et mere traditionelt udendørs stykke er THORS Omega picnic bord og tilhørende bænke ideelle til en have eller gård. Udover at være fremstillet af opgravet træ, behandles de ikke med kemikalier og i stedet er de færdige med naturlige olier, ligesom alle møbler gør dem endnu mere bæredygtige.

Hårde hvidevarer

Farve er varmt, når det kommer til køkkenapparater, da mange mærker introducerer et spektrum af nuancer. Designene viser at der er et livligt liv ud over rustfrit stål, og de levende stykker gør køkkenet til et køligt rum. Disse områder fra Smeg er en del af Portofino-linjen, inspireret af seværdighederne, duftene og farverne i den romantiske by i Ligurien: Apparater er tilgængelige i grøn, italiensk rød, gul, orange, antracitgrå, sort og hvid. Mere end bare farverige, de energieffektive modeller har masser af ønskelige funktioner.

Dobbeltseng og kaffebord

En sikker ildsti til at have et køligt rum er at vælge andet end standard sofa og sofabord kombination. Hvis du elsker at lounge, overveje at bruge liggestole i stuen. De tilbyder lige så mange siddepladser som sofaer gør og er endnu bedre til eftermiddagsnap eller binge-watching. Disse Hudson liggestole af Frag er ideelle til et moderne eller mellem århundredes moderne rum med deres sammenkædede linjer og lave profiler. Udformet af solid valnødfarvet aske, har de børstet lakeret metalben og matelassé læderbeklædning. Her er de grupperet med Comb 100 sofabordet, som har linjer, der passer til sofaens vibe. Basen har messingfinish men er også tilgængelig i krom, og toppen er lakeret MDF.

Spisebord

Et spisebord, der ligner det flyder i luften, er en bestemt opmærksomhed, det er ikke lidt visuelt forvirrende i starten. Ofte ligger fokus på bordbasen, men her er manglen på en, der passer til et cool dekorelement. Det betydelige træplan i luftbordet, designet af Daniele Lago, understøttes af to hærdet glaspaneler, der næsten er usynlige. På trods af bordpladen har den en let og luftig følelse.

Hængende stol

Cocoon stole har altid været et eklektisk element, der øjeblikkeligt giver et køligt rum. Denne særlige model er Tropicalia daybed af Patricia Urquiola. Stålrørrammen er pakket i polymerkabel, som også kan fås i levende farver for en mere bohemefuld indstilling. Den luftige kokon er både indhyllet og lys på samme tid. Vi kan forestille os at krybe, snuggle op og aldrig ønsker at dukke op. At indarbejde denne type stykke ind i et værelse er sikker på at forstærke interessen.

Marmor accenter

Selv de, der foretrækker diskrete stykker, kan få et køligt rum ved at tilføje marmor accenter til møbler og inventar. Her er et godt eksempel. Poliformens Onda credenza er en slank oval form, der får sit visuelle slag fra marmorpladen. Denne er hvid marmor, men enhver type vil have den samme slags indvirkning. Faktisk er marmor et godt materiale til at injicere lidt noget ekstra til ethvert rum, i enhver form.

Glas top

Glas toppede borde er ikke noget nyt, men de er ekstra cool på indretning, når de viser en kunstig base nedenunder. Lambda-bordet ved Sovet har en bølgende træbase, som fortjener at være på fuld skærm, hvilket glaspladen tillader. Denne version har en røget glasplade, men den kan også udføres i forskellige farver eller som et helt klart stykke. Uanset hvilken farve det er, er det en hovedvendende måde at tilføje pizazz til et rum.

Ikoniske Møbler

I stræben efter at skabe et køligt rum er ikoniske stykker altid en sikker ting.Disse designs har stået tidstesten og få et værelse til at se så frisk og nyt som de gjorde, da de blev skabt. Her tilføjer den ikoniske Panton stol designet af Vernor Panton i 1960'erne lige den rette flair til den allerede veludviklede rum.

En anden klassisk cool design er Lounge Chair, designet i 1950'erne af den legendariske duo Charles og Ray Eames. Loungestolen er ikke kun visuelt elegant, det er super komfortabelt, hvilket gør det praktisk såvel som sofistikeret design til ethvert værelse. Eames designet også en matchende ottoman, hvilket ville være en god tilføjelse.

Gennem denne liste over ideer er det let at se, at der ikke er strenge regler for, hvad der giver et køligt rum. Det rigtige valg kommer ned i betragtning af personlig smag, indretningsstil og det eksisterende rum som helhed. At få det "det" -faktor betyder heller ikke at skulle renovere eller renovere et værelse fuldstændigt. Et godt planlagt nøgleelement kan gøre hele forskellen i verden. Prøv en og se selv!

Ønsker du et køligt værelse? Prøv at tilføje disse typer af stilfulde indretningsartikler