Hjem Ejendom Sofistikeret penthouse lejlighed i Melbourne

Sofistikeret penthouse lejlighed i Melbourne

Anonim

Beliggende i Queensbridge Square (Freshwater Place), Southbank, Melbourne, har denne smukke penthouse et meget stilfuldt indretning med mange sofistikerede detaljer. Lejligheden er i øjeblikket noteret på markedet. Det har i alt 3 soveværelser og 3 badeværelser samt et rummeligt opholdsstue, som deler en åben grundplan med spisestue og køkken. Men den mest interessante og fantastiske detaljer om denne penthouse er, at den byder på betagende udsigt over det omkringliggende område, byen, bugten og hinsides.

Lejligheden ligger på 41. etage i bygningen, så panoramaudsigt er virkelig fantastisk. Desuden er indretningen virkelig vidunderlig. Det er moderne og simpelt, men viser sofistikeret og god stil. Det er en luksuriøs lejlighed beliggende i et af Melbournes mest prestigefyldte lejlighedsbygninger.

Det er en hjørne lejlighed og dette yderligere forbedrer de synspunkter, det tilbyder. De tre soveværelser er alle store og har en-suite badeværelser. Stuen er også rummelig og deler en åben plan med spisestuen. De tilbyder begge fantastisk udsigt.

Penthouse har et separat vaskerum samt en undersøgelseszone og et gæstepulverværelse. Køkkenet er rummeligt og stilfuldt og har marmorflader, reflekterende stænk og Miele apparater. Lejligheden har også elektriske persienner hele vejen rundt, et opbevaringsboks og 2 sikre bilrum på niveau 1. Det kommer også med eksklusiv adgang til Skyline Club på niveau 40 og dens medie lounge, fitnesscenter, infinity pool, spa, sauna og dampbad. De nye ejere vil også have adgang til en halv hektar tagterrasse.

Sofistikeret penthouse lejlighed i Melbourne