Hjem Hoteller - Feriesteder Det spektakulære Atolikos Hus på Korfu

Det spektakulære Atolikos Hus på Korfu

Anonim

Dette er regionen Korfu, den smukke nordøstkyst, der er hjemsted for flere spektakulære og luksuriøse egenskaber. En af dem er Atolikos House. Denne særlige ejendom er særligt interessant på grund af dets professionelle design, den smukke arkitektur og den unikke kombination af traditionelle og moderne elementer.

Atolikos House har traditionelle Corfiot og venetianske elementer, der kan ses i boligens opbygning. Det er bygget med lokale byggematerialer skabt af øshandlere, og det passer perfekt sammen med de utroligt smukke naturlige omgivelser. Atolikos-huset er næsten helt hvidt. Det er lyst og rummeligt og værelserne har flere franske vinduer, der også giver panoramaudsigt over Det Ioniske Hav og Albaniens bjerge.

Atolikos Hus har ikke kun en smuk arkitektur og luksuriøse indretninger, men det har også en flot ferskvands infinity pool forbundet med haven ved stenkridt. Det er en meget smuk bygning og det byder på privatlivets fred, samtidig med at indbyggerne kan nyde den spektakulære udsigt derhen i deres hjemsigtighed. Denne fantastiske ejendom er tilgængelig til udlejning via CV Travel, der også tilbyder fantastiske villaer i nogle af de smukkeste steder i verden. Atolikos Hus er kun en af ​​dem. Stadig er det et godt eksempel. Til rådighed for leje her.

Det spektakulære Atolikos Hus på Korfu