Hjem Sofa-Og-Stol Den moderne Minimum hvilestol sovesofa

Den moderne Minimum hvilestol sovesofa

Anonim

Dette er den Minimum sovesofa. Det er et meget dejligt og meget behageligt møbel. Det har et minimalistisk design, og i dette tilfælde kunne navnet ikke være mere hensigtsmæssigt. Det er den slags sofa du forventer at se i moderne hjem, den slags, der har en frisk og meget afslappet indretning. Selv om det ligner et moderne møbel, vil jeg hellere sige, at det har en eklektisk stil.

Det er minimalistisk, og det har det afslappede udseende, som de fleste moderne produkter har, men samtidig indeholder det nogle detaljer om polstring, der synes at være lidt mere traditionelle, den type vi ser i gamle møbler. Kombinationen er ikke dårlig. Det er fed og kreativ, og det går rigtig godt med sofaens design. Den Minimale sovesofa har en elegant og let metalramme, der både er delikat og stærk. Den har fladt kromben, elegant men også holdbar. Sengens størrelse er 140 x 200 cm. Det er et alsidigt møbel, som både kan bruges som en sofa og en seng.

Der er faktisk tre stillinger, som du kan vedtage. Der er sofaposition, afslapningsposition og sengeposition. Der er også 4 niveauer af hovedhøjde til rådighed. Rammen i Minimal sovesofa har en mat sort finish med 9 mm lamineret bøg-træ lameller og med anti-glide og krom ben. Polstring er meget blød og behagelig, og en blød strøelse er inkluderet og kan monteres under sædet. Fra innovation.

Den moderne Minimum hvilestol sovesofa