Hjem Arkitektur Heart of Africa Biodome på Chester Zoo

Heart of Africa Biodome på Chester Zoo

Anonim

Med hjælp fra moderne ingeniørdesign og teknologi vil alt være muligt, herunder integration af et landskab på et kontinent i et andet kontinent. Ideen om sådan vil snart blive realiseret i Chester Zoo of England, som projektet er kendt som "Africa of Africa".

Ideen om projektet er en 112 meter høj biodom integreret med regnskovenes levesteder fra Congo i Afrika ved at stimulere klimaet og vejrsystemet i Congo-regnskoven inden for biodomet dækker næsten 172.000 kvadratmeter jord. Det skaber faktisk regnskoven i England, hvor regnskoven er langt ud over det naturlige vejrsystem.

For at gøre regnskoven færdig, importeres dyrene og planterne direkte fra Congo. Dyrene, der planlægges at være i biologisk jord, er chimpanser, gorillaer og mange andre levende væsner som krybdyr, fugle, fisk og amfibier fra Kongo-regnskoven.

Faktisk bliver kuplen åbnet for alle besøgende så tidligt som 2014 med vandturen igennem og omkring biodomet, hvilket gør denne fantastiske integration af udenlandsk miljømiljø synlig i alle retninger. Det forventes faktisk at være den største dyre- og bevarelsesattraktion i Europa.

Heart of Africa Biodome på Chester Zoo