Hjem Lejligheder Skandinavisk stil indrettet lejlighed

Skandinavisk stil indrettet lejlighed

Anonim

Denne 70 kvadratmeter lejlighed er dekoreret med smag. I perspektiv er gråtoner på en hvid baggrund. Grå og hvide tapeter med forskellige mønstre findes som en fantastisk dekorativ funktion på nogle vægge. Jeg kan godt lide den dandalionformede lampe, der hænges over den store hvidt spisebord med skiftende sort / hvid matchende stole.

Køkkenet følger også hjemmets rene enkle linjer. Med alle apparaterne er der pænt indlejret i møblerne. Smarte hvide skabe med lige grå håndtag matcher det grå køkkenbord. En stor dør og høje vinduer lader luften og lys ind og blomster på vinduet Sill giver stedet en frisk note. I andre rum er den grå føler interrupeted af et par varme farvede elementer.

Gyngestolen er også et dekorativt og funktionelt element i design. Det har blandt andet et rundbord og en sofa, begge hvide. Det eneste skænk af farve ind i rummet er givet af røde og orange puder, der sidder på sofaen og også på en sort lænestol.

I andre dele af huset, som soveværelset, lyser en lyserød stænk af farve fra lagner og kurver smukt med hvide slette vægge og grønne planter, hvilket skaber en legende tone i miljøet. Det er et risikabelt job at dekorere stedet i dette collor palete og ikke bliver trivielt, men det gøres forsigtigt og efterlader den generelle fornemmelse af rent og frisk. {fundet på selskabet}

Skandinavisk stil indrettet lejlighed