Hjem How-To-Tip-Og-Rådgivning 6 Stilfulde og interessante senge at genskabe dit hjem med

6 Stilfulde og interessante senge at genskabe dit hjem med

Anonim

Den mest grundlæggende og også en af ​​de enkleste måder, hvorpå du kan genskabe dit soveværelse, er ved at få en ny seng. Da dette er det vigtigste møbel i rummet og også det største, vil virkningen af ​​forandringen være kraftig og vil omslutte hele rummet. Vi har samlet 6 stilfulde senge med udsøgte design, som du måske vil overveje til din næste soveværelse makeover.

Den første er kurvlejet, og det mest karakteristiske træk er hovedgavlen. Hovedgavlen er afrundet på siderne og det ombrydes rundt om sengen, hvilket giver det et meget behageligt og originalt udseende. Kurvlejet er designet af Mauro Lippari.

Hi-Ply-sengen er også meget interessant, men på en anden måde. Det har et minimalistisk og kontinuerligt design. Den er lavet af fire bøgplader og to buede krydsfinerelementer. Designet imponerer med dets lyshed og fluiditet og vil helt sikkert se fantastisk ud i minimalistiske, moderne boliger.

Drømmesengen er designet af Marcel Wanders og har en polstret struktur, der kan tilpasses med stof og farve, ligesom hovedgavlen. Hvad gør denne seng så attraktiv er dens afslappede og hyggelige udseende uden hårde linjer og skarpe vinkler.

Memo er en elegant seng designet af Carlo Colombo. Dens design blev inspireret af de traditionelle senge, men er blevet tilpasset og opdateret gennem tynde former og enkle linjer, der tilbyder sengen en moderne og sofistikeret allure. De glatte kurver og den overordnede enkelhed gør dette stykke virkelig elegant.

Shiko Capitone sengen er designet af E-æg og har et rigtig glamourøst og smukt look. Det polstrede hovedgavl giver det et boheme udseende, som rammen giver det et moderne og elegant udseende. Der er en stærk kontrast mellem det voluminøse hovedgærde og den tynde ramme, som yderligere understreger sengens unikke charme.

Flipper er en seng designet af Pietro Arosio, og hvad der gør dette stykke skiller sig ud er dets evne til at ændre sin form og udseende. Sengen har hovedborde eller bagpaneler, som kan glide langs rammen for at opnå en række kombinationer. Dette gør det muligt for sengen at blive en sofa, når det er tilfældet.

6 Stilfulde og interessante senge at genskabe dit hjem med