Hjem Diy-Projekter Kreativ og inspirerende DIY skåret i halv bord design

Kreativ og inspirerende DIY skåret i halv bord design

Anonim

Normalt når du kun har halvdelen af ​​det møbler, du ønskede, er det ikke ligefrem nyttigt. Der er ikke meget du kan gøre med halvdelen af ​​en seng, men der kan være noget du kan gøre med halvdelen af ​​et bord. Faktisk er der masser af designfunktioner skåret i halvtabeller, og hele ideen bag dem er at spare plads, for at imponere og være original. Her er et par eksempler, som du kan bruge som vejledning, når du beslutter dig for at starte dit eget projekt.

Der er mange ting, du kan gøre med en regelmæssig ubrugt tabel. For eksempel kan du gøre det til et par natstande. Vi skal vise nøjagtigt hvordan.Frist du har brug for at finde et lille træbord. Derefter samles de andre materialer: målebånd, en blyant, en 1 × 2 træbeklædning, en boremaskine, nogle træskruer, nogle maling og forsegling, en forlængerledning, plastfolie, en bordsav, sander og en fugtig klud. Start med at skære bordet til størrelse. Fjern derefter den eksisterende finish og anvend en ny. Påfør pakningen og lad den tørre. Derefter opret en klap og installer den. Herefter fastgør du bordet til kluden og nyder dit nye natbord. {Found on hgtv}.

Et ubrugt spisebord kan også omdannes til et par konsolborde. Du skal også starte med at skære bordet i halvdelen. Du kan løsne benene først for at gøre det nemmere. De to halvdele kan hver især blive et konsolbord, og du kan give dem hvert et unikt udseende. Du kan male dem eller pletter dem for at give dem mere karakter. Find derefter stedet hvor du vil placere dem og føje dem til væggen. {Found on remodelaholic}.

Der er mange måder, hvorpå du kan omdanne et bord. Når man skærer et bord i halvdelen, kan de to stykker enten sagsøges individuelt eller rekombineres på en anden måde. For eksempel blev dette dejlige lille bord en stablet endebordshylde. Først blev bordet skåret i halvdelen. Derefter blev det slibet og malet. Derefter blev de to halvdele installeret på væggen. Man blev basen, og den anden blev stablet oven på den. Det er stadig det samme bord, men omkonfigureret på en uventet måde. {Fundet på infarrantlycreative}.

Her er et andet eksempel på en smuk konsolbord. Som du kan se, plejede det at være et almindeligt spisebord. Den blev skåret i halve og omdannet til et iøjnefaldende stykke til gangen. For at lave en lignende transformation skal du bruge et gammelt bord, en del akrylprimer, maling, sandslibning og en sav. Skær bordet i halvt, affedt det og applicer primeren, og derefter malingen. Sæt det på væggen og nyd din nye konsolbord.

Men spiseborde er ikke de eneste der kan forvandles. Typen af ​​tabel dikterer transformationen. For eksempel kan et sofabord enten blive et natbord eller en bænk. Dette sofabord blev skåret i halvdelen og derefter genoptaget som et par bænke til indgangen. Bordets design var perfekt til dette projekt. Det tillod også et lagerplads, og det er perfekt til alle de sko, der normalt gør denne del af huset ser rodet ud. {Fundet på 320sycamoreblog}.

Formen på bordet kan også ændre projektet. Alle de projekter, der blev forelagt hidtil, fokuserede på rektangulære tabeller. Denne gang tager vi et kig på en konsolbord fra den ene halvdel af et rundt spisebord. At omdanne et sådant bord er faktisk meget simpelt og adskiller sig ikke meget fra det, vi allerede har vist dig. Skær bare bordet i halvt og sørg for, at linjen er lige. Prime, sand og mal konsolbordet og fastgør det til væggen. Derefter dekorere det og gøre det smukt igen. {Fundet på marthastewart}.

Hvis du er kreativ, kan du også komme med andre ideer. For eksempel kan du slå et gammelt og ubrugt bord til en buffet. Til det ville du have brug for enten et lille rektangulært bord eller et skrivebord. Skær den i halv længde og skær benene på den ene halvdel for at gøre dem kortere. Mal de to stykker og fastgør den nederste halvdel til væggen ved hjælp af en træklap. Stak det andet stykke ovenpå og fastgør det til bunden og til væggen. {Fundet på bhg}.

Kreativ og inspirerende DIY skåret i halv bord design