Hjem Diy-Projekter Interessant DIY Spool Sidebord

Interessant DIY Spool Sidebord

Anonim

Kabelspoler ser ikke ud til at være meget nyttige til andet end det formål de var designet til. Men skønheder beskriver ikke altid præcis virkeligheden. De små kabelspoler er for eksempel virkelig søde. De store er også meget sjove. De er også ret alsidige og kan genopstilles på mange geniale måder.

Lad os sige, at du har en masse trådspoler, som du ikke rigtig planlægger at bruge nogen tid hurtigt, men vil ikke bare smide det let. Vi fandt en fantastisk måde at bruge dem på: lav et brugerdefineret bord. Hvis de er i samme højde, ville det være super simpelt. Du skal bare arrangere dem alle på bordet og lægge en glasplade over dem. Men du kan også oprette en slags lagerhylde under glaspladen. Dette kan være dit håndværk bord.

Men hvad med de større kabelspoler? En af dem kunne let omdannes til et sidebord. Du kan dybest set bare bruge den som den er. Tilføj måske nogle hjul til at gøre bordet mobil og nogle skillevægge til at skabe bogreoler. Du kan bruge dette som et bibliotekstab til dit læserhjørne.

En anden god måde at genanvende en gammel kabelspole på er ved at dreje den i en fæces eller en osmannisk. Det hele starter med et nyt lag med træflet for at opdatere det slidte udseende. Derefter måler og skærer du noget skum til at placere på toppen, og du dækker alt sammen med stof. Hæft stoffet til undersiden af ​​sædet. Det ser rally dejligt ud og på en måde ligner det en svampe. {fundet på mabeyshemadeit}

En anden omdannelse fra kabelspole til komfortabel osmannisk kan findes på diypassion. Denne ottoman var dækket af pels (en gammel pelsbeklædning blev brugt til dette). Efter at pelsen blev hæftet til den osmanniske, blev benene tilsat. Resultatet var et smukt stykke med vintage charme.

Den nemmeste måde at genbruge en kabelspole på forbliver imidlertid, at den omdannes til et sidebord. På designsponge kan du finde ud af hvordan du bruger denne ide, når du opretter et gårdhavebord. Spolen kan farves for et nyt udseende og derefter dekoreret med et par reb. Dette vil give det et afslappet udseende, en smule rustik og perfekt til et udendørs rum.

Interessant DIY Spool Sidebord