Hjem Diy-Projekter Wall Copper Message Board

Wall Copper Message Board

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Ønsker du at tilføje en lille funktionel stil til dit kontor? Hvorfor ikke oprette din kalender eller spore en opgaveliste på denne metalliske kobber meddelelseskort! En lille kobberplade fra hardwareforretningen går langt i at tilføje et blik på bling og masser af designkundskaber til ethvert rum. Lad os komme igang!

Materialer:

  • Kobberplader
  • Heavy duty saks
  • T-square + Permanent markør
  • 4 stand-off skruer
  • Skruer til væggen
  • Elektrisk bor + Diamantboremaskine
  • Niveau
  • Duct tape (valgfri)
  • Tavlepenne

Skær kobberpladerne ned til den størrelse, du vil have, at dit opslagstavle er. Dette opslagstavle er omkring 12 "x 18". Efterlad beskyttelsesfilmen på metalpladen.

Markér placeringerne på bagsiden af ​​metalpladen (siden uden filmen) til stand-off skruerne i hver af de 4 hjørner af pladen ved hjælp af en t-kvadrat og permanent markør. Her er skruerne placeret 1,5 "fra topkanten og sidekanten af ​​bordet. Hvis dit opslagstavle er lidt større end det viste, kan du tilføje yderligere stand-off skruer i midten af ​​hver side for at give mere stabilitet.

Brug en elektrisk borer monteret med en diamantboremaskine til at bore huller ved hvert af de fire mærker, der er lavet i trin 3. Placer pladerne, så det er kantet over bordets kant. Bor fra bagsiden (siden uden filmen) og bor hullet kun stort nok til, at standoff skruen passer ind. Hullet vil blive hakket, men det er okay. Stand-off skruen dækker åbningen. Du ønsker måske at bære tunge handsker, da du arbejder med et par metalskår.

Skræl filmen ud af metalpladens overflade.

Placer dit opslagstavle på det sted, du gerne vil hænge det på væggen. Brug et niveau for at sikre, at det er lige. Jeg fandt det nyttigt at bruge et lille kanalbånd til at holde det på plads, mens det gøres.

Brug de 4 huller, der er oprettet i trin 3, til at markere borepladserne på stativskruerne på væggen.

Brug din elektriske borer monteret med en borekrone, som er mindre end din vægskrue til at bore huller på de 4 steder, der er markeret i trin 6.

Fjern det forreste skrue stykke fra stand-off skruen. Indsæt vægskruen i bagstykket af stand-off skruen, så den stikker ud på bagsiden. Skru skruen og bagstykket ind i væggen. Du skal muligvis bruge en håndholdt skruetrækker i enden for at få den tæt på væggen. Gentag med de resterende 3 skruer.

Placér de forreste stativskruer gennem metalpladerne og skru dem ind i bagstykkerne, som er fastgjort til væggen. Det er nyttigt at få alle fire skruer startet og derefter stramme dem alle for at afslutte.

Sidst men ikke mindst, skriv en besked på dit nye opslagstavle! Her har jeg lavet en kalender, jeg kan skifte hver måned, men en opgaveliste eller inspirerende citat vil også være fantastisk!

Wall Copper Message Board