Hjem Badeværelse Smukke badeværelser med fritstående badekar

Smukke badeværelser med fritstående badekar

Anonim

En af de første ting man skal bestemme, når man designer eller ombygger et badeværelse, er, hvilken type kar de foretrækker. Vi plejer at favorisere det fritstående badekar for æstetiske årsager. Der er mange uimodståelige designs at vælge imellem, en mere udsøgt end den anden. Den eneste grænse er dit budget. Uanset hvad din stil kan være, uanset hvilken farve, finish, materiale eller form du foretrækker, har nogen sikkert allerede designet et fritstående badekar, der er perfekt til dig.

Ovale fritstående badekar som denne er virkelig gode til at få badeværelse til at se imødekommende og tilføje et blødt tryk til deres omgivende indretning. Vi elsker udseendet på dette eklektiske badeværelse. Det blander moderne og traditionelle elementer på en meget stilfuld måde. Tjek ejendommen på alysbeach.

Den australske kunstner David Bromley har en passion for indretning og denne erklæring badeværelse kan vise dig hvorfor. Der foregår meget her og alligevel ser rummet ikke rodet eller kaotisk ud. det sorte fritstående badekar tager centret, suppleret af farverige accentstykker og udsøgt kunstværk.

Moderne og minimalistiske fritstående badekar er ikke de eneste der ser udsøgte ud. Det perfekte eksempel, der beviser det, er dette elegante clawfoot badekar, der har tonsvis af moderne århundrede moderne appel.

Dette badeværelse kombinerer smukt minimalistisk modernisme og retro elegance, resultatet er en glamourøs og meget behagelig indretning. Det fritstående badekar har en blød kurver og en oval form suppleret med et rundt øverste sidebord og en lænestol med koniske ben.

Dette er et af badeværelserne inde i Villa Mostaccini, som ligger i Bordighera, Italien og blev for nylig renoveret af arkitekt Micol Maiga. Renoveringen bragte en række nye funktioner og opdateret, men arkitekten var også meget forsigtig med at bevare villaens oprindelige karakter. Dette er mærkbart i alle rum, herunder dette stilfulde badeværelse med ekspansiv udsigt og et stilfuldt og moderne fritstående badekar.

Gamle, historiske boliger som Costaguti Experience luksus indkvartering er notorisk svært at renovere og dekorere. Selvfølgelig er opgaven ikke umulig, som bevist af Studio AA. Tag for eksempel dette majestætiske badeværelse. Dens barokke arkitektur er imponerende og givet det et meget aristokratisk udseende, men samtidig er det moderne fritstående badekar perfekt tilpasning og opdateringen af ​​indretningen på en meget subtil og elegant måde.

Et andet eksempel på, hvordan moderne og traditionelle påvirkninger kan eksistere harmonisk, er dette elegante badeværelse renoveret af Austin Design Associates. Vi elsker det sorte og hvide fritstående badekar. Det begrunder virkelig rummet og giver det masser af karakter.

En lignende designstrategi blev brugt i forbindelse med dette franske herregård. Interiøret blev ombygget af designer Kate Hume, der valgte en meget charmerende tilgang, når man dekorerede badeværelset. Et klassisk fritstående badekar sidder på en hævet gulvdel og en elegant moderne lysekrone fra midten af ​​århundredet hænger til siden, fastgjort til en udsat træbjælke.

Vi elsker absolut badeværelser, der ligner små, komfortable stuer. Sikker på, at et sådant design kræver en vis plads og et fritstående badekar er et must, men der er så meget potentiale og så mange forskellige designstrategier, der skal udforskes. Lad dette stilfulde badeværelse komplet med Artistic Designs For Living tjene som inspirationskilde.

Højt loft gør virkelig dette badeværelse skiller sig ud. Ejerne valgte en interessant tilgang, da de renoverede dette 1854 Cape Dutch hjem. De valgte at lave en historisk renovering, som ville understrege husets eksisterende skønhed og karakter, derfor det eklektiske badeværelse du ser her.

Dette er et andet eksempel på, hvordan et minimalistisk fritstående badekar kan gøre et helt badeværelse ser glamourøst og udsøgt ud. Dette bløde, ovale karbad er vidunderligt indrammet af gardiner og er det centrale i dette rummelige badeværelse.

Den største fordel, som fritstående badekar tilbyder, er, at de kan placeres stort set overalt. Dette giver designere en masse frihed, når de planlægger et badeværelses indretning og indretning. Check ud, hvordan smukke dette design lavet af Studio DB til et loft i TriBeCa er.

Nogle gange er et fritstående badekar simpelthen den eneste egnede mulighed for et badeværelse. Et godt eksempel er denne lejlighed fra Amsterdam. Da de renoverede stedet, ønskede studiet Willem Benoit Interieur at fylde det med lys og give et harmonisk udseende. De var vellykkede på alle måder.

Som vi sagde før, kommer fritstående badekar i alle former og størrelser, der gør interiør design meget sjovt. Til dette smalle badeværelse valgte Day Bukh Architects et dybt badekar, der hjælper med at opretholde en luftig og åben indretning. Den lave vask og forfængelighed combo har en lignende effekt på indretningen og stemningen i rummet.

Det er ikke bare det fritstående badekar, der har bløde kurver og et glat, minimalistisk design i dette tilfælde. Håndvaskerne er lige så yndefulde, og selv rummets arkitektur understreger de samme detaljer. Dette er et design udført af studio Milano Contract District.

Smukke badeværelser med fritstående badekar