Hjem Design-Og-Koncept Concept Glass Home af Santambrogiomilao

Concept Glass Home af Santambrogiomilao

Anonim

Hvis du elsker det naturlige lys, er koncepthuset designet af Santambrogiomilao-gruppen absolut det perfekte sted for dig. Dette Glas Home tilbyder verdenssyn på 360 graders akse uden omhu for privatlivets fred. Glashuset er et samarbejde mellem grundlæggeren Carlo Santambrogio og designer Ennio Arosio. Glashuset konceptet indeholder en række ikoniske møbler stykker, senge, sofaer og bogreoler sammen med arkitektoniske elementer som trapper og køkkener.

Det er en ting at glæde med glasfunktionerne og at indarbejde dem i dine møbler, og det er en helt anden ting at bo i et glashus. Det er et interessant koncept, men det er nok ikke så funktionelt. Glas er køligt, og det er meget nyttigt, og det ser godt ud, når det bruges med moderation. Dette hus er lige over toppen.Jeg kunne ikke se nogen der rent faktisk bor derinde. Det ville være tortur. Det er sjovt som koncept, men ikke mere end det.

Jeg tror på moderation, og selv om jeg finder denne struktur ekstremt interessant og original, finder jeg det også overdrevet. Men det var selvfølgelig aldrig meningen at blive brugt som et egentligt hjem, hvor du kunne leve i. Det er kun en udstillingstilladelse, en måde for designerne at vise os, hvad de kan gøre med en masse glas og en lille fantasi. på loudreams}

Concept Glass Home af Santambrogiomilao