Hjem Lejligheder Galleri-lignende Penthouse i Yorkville, Canada

Galleri-lignende Penthouse i Yorkville, Canada

Anonim

Toronto-baseret studio Cecconi Simone har gjort det igen, denne gang med Yorkville Penthouse-projektet. Beliggende i et kvarter i Dowtown Toronto, Canada, er denne smukke lejlighed det perfekte sted at ringe hjem. Lejligheden ligger på øverste etage i et nyt hi-rise ejerlejlighed i Yorkville, og det er også et varmt og indbydende sted at lande.

Klienterne ønskede en urban og mindre bilafhængig livsstil, så denne 4300 sqf moderne penthouse syntes perfekt. Rummet var præcis, hvad arkitekterne ønskede, et blankt lærred, som de kan skræddersy til kundernes behov. Resultatet er et smukt, moderne hjem med en semi-åben plan med væske, men tydelige private og offentlige områder.

Arkitekterne skabte en fantastisk galleri-passage, der er klædt i hvide ruder og kontrasterer valnødgulvfliserne. En interessant skærm blev bestilt af Ken Gangbar, der afgrænser galleriets passage og opholdsstue. Desuden præsenterer det ekspansive opholdsstue en dobbeltsidet pejs, som er centrum for rummet.

Alt i alt er Yorkville Penthouse et fantastisk sted at underholde familie og venner. Med sit slanke køkken, smukke galleri-passage, dejligt soveværelse med hans og hendes en-suiter, er dette hjem en drøm, der kommer i opfyldelse. Et helligdom at trække sig tilbage til, denne lejlighed vil efterlade dig målløs. Hvad synes du?

Galleri-lignende Penthouse i Yorkville, Canada