Hjem Hoteller - Feriesteder Den moderne Hotel Bel Air i Los Angeles

Den moderne Hotel Bel Air i Los Angeles

Anonim

Hotel Bel Air er en moderne skabelse beliggende i Los Angeles. Hotellet ligger på et 12 hektar stort område, og det er et af de mest romantiske og eksklusive hoteller i verden. Efter en toårs renovering er hotellet nu åbnet igen og klar til at modtage gæster. Det er en by-oase, en kilde til afslapning og glæde.

Alle værelser er for nylig blevet renoveret, og nu har de et moderne indretning, der kombinerer elementer fra 1930'erne, 40'erne og 50'erne. Det er faktisk en eklektisk stil, men alt har et moderne twist. Udover de elegante værelser tilbyder hotellet også en restaurant, en bar og catering og spisestue på værelset, der forvaltes af den verdensberømte Master Chef Wolfgang Puck, der tilbydes i en spektakulær haven.

Hotel Bel Air er et yndet tilbagetog for berømtheder og verdensrejsende. Hotellet blev lukket i september 2009 og efter en toårig transformation genåbnet det mere elegant og indbydende end nogensinde. Hotellet har nu 103 værelser og suiter med rige finish og teksturer, der passer til royalties. Hotellet tilbyder også utrolige canyon-visninger, der kan beundres gennem de store glasskærmvægge. Og når gæsterne vil bruge lidt tid udenfor, kan de nyde de udendørs pejse og dæk med private spa-pools.

Den moderne Hotel Bel Air i Los Angeles