Hjem Office-Design-Ideer Lecor kontorindretning i Sverige

Lecor kontorindretning i Sverige

Anonim

Det ser ud til, at virksomhederne i dag er mere og mere bekymrede over deres hovedkvarter, kontorer og fabriksdesign. Arkitektur er som et visitkort, der opfordrer kunderne til at stole på din virksomhed. Ved din bygning viser du at du er opmærksom på detaljer, som du kræver specialister, når du har brug for det, at du har god smag, og du er villig til at investere i kvalitet og skønhed på samme tid.

Fabrikanten Lecor, som er specialiseret i avancerede stålkonstruktioner, krævede en kontorbygning, der vil foreslå deres hovedaktivitet. Bygningen, der ligger i Kungälv, blev færdiggjort i 2011 under tilsyn af Kjellgren Kaminsky Architecture AB.

Designerne forsøgte at introducere tegnet, der gør dig i stand til at forstå, at Lecor er en stålkonstruktionsproducent. I betragtning af bygningen er synlig fra motorvejen, er det udvendige design meget vigtigt. Så skabte arkitekterne en bygning med mørke stålpaneler og farver og element, som får dig til at tænke på stålindustrien.

Interiøret er meget velstruktureret og indeholder ikke kun kontorer, men også et spiseplads med et tekøkken, nogle mødelokaler, et bibliotek og et omklædningsrum. Indretningen er også meget moderne og går med pastelfarver og hvid, hvert værelse er monokromatisk. Udover stålfragmenterne har facaden også nogle glasbokse, der kompletterer det moderne industrielle aspekt. De to lagrede bygninger har også et konferencerum og en terrasse, hvorfra man kan beundre Sveriges skov.

Lecor kontorindretning i Sverige