Hjem Arkitektur Den lille Haus BRU 1,25 - et økonomisk alternativ til traditionelle boliger

Den lille Haus BRU 1,25 - et økonomisk alternativ til traditionelle boliger

Anonim

Haus 1.25 er en lille bolig beliggende i Heimertingen, Bayern, Tyskland. Det var et projekt udviklet af SoHo Architektur og afsluttet i 2008. Huset dækker et areal på kun 90 kvadratmeter, så det er en overraskende lille struktur, der dog giver samme komfort som de fleste huse af større størrelse. Projektet blev udviklet med få bekymringer i tankerne. En af dem var prisen, der endte med 125.000 Euro.

Så alle beslutninger relateret til byggemetoder, materialer og kvalitet var relateret til omkostningerne og den måde, de vedrører disse begreber. Huset blev udviklet til et par, mere præcist til arkitektens bror - BRU 1,25. Parrets anmodninger var enkle og klare. Dette gjorde det lettere for holdet at arbejde på projektet og tillod alt at gå glat og hurtigt.

For indretningen anvendte arkitekten skræl som færdige gulve og synlige isoleringsstrimler mellem gulvet og væggene. For facadebeklædningen og tagbølgepapirerne blev brugt, og det eliminerede behovet for regnrør og tagrender, der også bidrog til at reducere omkostningerne ved projektet. Indvendigt har huset en dobbelt gulvhøjde spiseplads, der forbinder første og anden sal. Huset har også et trædæk, der forbinder det med garagen og tilbyder et privat udendørs rum. {Fundet på archdaily}.

Den lille Haus BRU 1,25 - et økonomisk alternativ til traditionelle boliger