Hjem Lejligheder Renoveret to-værelses lejlighed i Moskva

Renoveret to-værelses lejlighed i Moskva

Anonim

Denne elegante lejlighed ligger i Moskva. Det er for nylig blevet renoveret, og det er i øjeblikket til salg. Det er en to-værelses lejlighed beliggende i en 35-etagers bygning i Moskva. Det er for nylig blevet renoveret, og det indeholder i øjeblikket også en arkitektonisk designerens studie. Lejligheden er opført til en pris af $ 2.599.999. Møblerne og finishene er inkluderet i prisen. Lejligheden nyder godt af en smuk beliggenhed og panoramaudsigt over det omkringliggende kvarter.

Beliggende på syvende etage af bygningen, fordeler lejligheden fra smuk udsigt. De store vinduer blev strategisk valgt til at afspejle det. Indgangen på syvende sal har glaslofter og paneler, der er designet af ejeren, en arkitekt. Indretningen af ​​den lejlighed, som hun i øjeblikket bruger som et studie, er kunstnerisk og for det meste eklektisk.

Foyeren vægge er delvist dækket med sorte og sølv tapet med blomstermønstre. Dette område omfatter også en smuk lysekrone og flisegulve med en farve, der ligner den af ​​vinen. Dette rum fører til stue og køkken. Køkkenet har spejlet mosaikfliser og sort granit bordplader. Det er rummeligt og rummer også et lille spisebord. Køkkenet har smukke lilla farver.

Stuen har en sort granit våde bar og en elegant italiensk sofa med sort læder polstring og lilla fløjl. Dette værelse indeholder også en stor fisketank indbygget i væggen, der er synlig både fra stuen og studiet. Stuen har store vinduer og udsigt over floden. Dernæst er der soveværelse med udsigt over skovparken. Det har mørke gulve lavet af tropiske træ og sølv bladvægge. Forklædningen støder op til soveværelset og har stribede zebra træelementer. Lejligheden har også et andet soveværelse og et opholdsstue samt to badeværelser med italienske fliser og tyske inventar. Samlet set er lejligheden indbydende og hyggeligt, og det ville gøre en dejlig familie hjemme. {Fundet på nytimes}.

Renoveret to-værelses lejlighed i Moskva