Hjem Udendørs Sådan bruges cementblokke i praktiske udendørsprojekter

Sådan bruges cementblokke i praktiske udendørsprojekter

Anonim

Beton- eller cementblokke kan genoprettes på mange måder for at skabe mange interessante ting som bænke, medieenheder, planter og lige senge. Vi har allerede udforsket nogle af disse muligheder, og i dag vil vi kun fokusere på projekter til udendørs, da det er forår og smuk udenfor.

Lad os starte med denne dejlige struktur, som er en bar, der også har indbyggede planter. Basen er den mest interessante del. Den er lavet af en række cementblokke placeret på en sådan måde, at 7 plantagere blev medtaget i strukturen. {Fundet på jagtinteriør}.

Og når man taler om planterne, kan cementblokke bruges til at gøre nogle fritstående også. Du kan bruge dem til at dekorere indgangsstigene, vise dem ved hoveddøren eller dekorere terrassen, dæk eller have med dem. {Fundet på remodelista}.

Hvis du kan lide farve og spille med alle mulige forskellige designs, så er der en måde at dekorere dine cementblok planter på og gøre dem mere interessante. Brug malerens tape til at skabe et mønster og spray derefter maling med neonfarver eller farver, du kan lide. {Fundet på modernlywed}.

Eller her er en anden rigtig interessant ide. Byg en række cementblokplanter, der danner en stor, kompleks struktur med et interessant geometrisk design. Du kan tage din tid og arrangere blokke på alle mulige måder, indtil du får det udseende, du vil have. {Fundet på beboelse}.

Og i tilfælde af at du ikke vil bruge blokke som fritstående planter, skal du inddrage designen af ​​din have eller dine blomsterbed. Du kan bygge et lille hegn til blomster eller træer, og blokkene kan fordoble planter som små planter og blomster.

Disse børsteblokke kan også sagsøges for at opbygge hævede blomsterbed. Du kan gøre dem i enhver form, du ønsker, og så stor som du vil. Dekorer din have eller rundt på banen.

Har du brug for et sæt trapper til dit udendørs område? Byg nogle fra cementblokke. Brug sten og jord til at placere dem og for at få den struktur, du ønsker. Fyld hullerne med grus og jord for at gøre trinene behagelige at bruge.

Når det er så smukt udenfor, er det en skam at lave mad indendørs og gå glip af hele solen og det gode vejr. Så bygg dig selv et udendørs køkken. Brug cementblokke til at skabe en robust base og lægge bordene. {Fundet på bhg}.

For haven eller baghaven kan du bygge et kompostområde. Denne er en todelt cementblokstruktur. Giv hver side en funktion, eller brug dem begge på samme måde. {Found on caracorey}.

Også nyttigt og nemt at lave, dette projekt er noget, du kan færdiggøre om få minutter. Det er en hjemmelavet tørretørrer, som stort set hjælper dig med at starte en brand ved at give dig det, du har brug for på en praktisk måde. For at bygge denne ting har du brug for to cementblokke og fire stykker træ.

Men lad os gå videre til nogle mere komplekse projekter som denne komfortable terrassesofa, som du også kan bygge ud af nogle cementblokke og nogle træbjælker. Du kan gøre det så stort eller så lille som du vil og justere designet, uanset hvad du ønsker.

Eller du kan kun bruge en flok af disse cementblokke til at bygge basen til din udendørs sofa. Der er ikke behov for træbjælker eller noget andet. Bare sørg for, at basen er stabil og holdbar. {Fundet på bhg}.

Et sæt seks cementblokke kan bruges til at danne basen til en udendørs bænk eller konsolbord. Brug det i haven, på dækket eller i baghaven. Du kan sætte planterne på det eller dekorere det, men ellers du vil have. Toppen er lavet af træ. {Fundet på linapalandet}.

Du kan også bruge træplader og cementblokke til at opbygge et dejligt opholdsområde omkring pejsen i din baghave. Det er meget enkelt, og du kan tilpasse og tilpasse designet på mange forskellige måder, så det passer til dit rum.

Sådan bruges cementblokke i praktiske udendørsprojekter