Hjem Arkitektur Smukke Cloud House i Melbourne, Australien

Smukke Cloud House i Melbourne, Australien

Anonim

Du har allerede et glimt på flere usædvanlige boliger designet af McBride Charles Ryan. Her er en anden, lige så iøjnefaldende og unik som resten af ​​dem. Dette er Cloud House, og det er placeret i Melbourne, Australien. Det er faktisk en udvidelse til et Edwardian House, der allerede har gennemgået flere forandringer gennem hele dets eksistens.

Cloud House blev designet i tre dele. Gadefacaden i huset er bevaret. På denne måde viser det udviklingen af ​​huset, og det er et vidnesbyrd om dets historie. For at differentiere de allerede eksisterende rum fra de nyligt tilføjede, er de områder, der var en del af de oprindelige strukturer, malet hvidt og har blomstertæpper. Derefter når du frem til en rød boksagtig struktur. Det er beliggende i centrum af huset og det indeholder køkkenet. Dette område tjener også som forbindelsesrum mellem de store områder af huset.

Den tredje del og det mest imponerende element er den skyformede tilsætning. Den har buede linjer og et futuristisk og venligt udseende. Dette område er et rum designet til familieaktiviteter, middage og afslapning. Det har glas udvendige vægge, der giver panorama og uhindret udsigt over omgivelserne og har også et dramatisk udseende. Cloud House er en meget original struktur med et moderne look og et genialt design.

Smukke Cloud House i Melbourne, Australien