Hjem Møbel Den fantastiske Bench inspireret af naturen

Den fantastiske Bench inspireret af naturen

Anonim

For kunstelskere er de regelmæssige møbler stykker ikke så interessante. Det er fordi de altid ser frem til at se ikke kun innovative ting, men en kombination af tradition og futuristiske synspunkter, noget der bringer dem den følelse af godkendelse. Derfor ser kunstnernes hjem så interessant ud for os, fordi de altid finder en måde at blande disse to strømme på, og de gør det rigtigt. Og vi ved, at kunstnere også er miljøvenlige.

Denne bænk er perfekt til kunstelskere og ikke kun. Det ligner mor natur selv gjort det. Ligesom det vokser fra jorden og det formet som dette for mennesker, der elsker luksuriøse møbler. I virkeligheden er denne ekstraordinære bænk designet af den berømte franske billedhugger Xavier Dumont, der også er inspireret af naturens kraft. Nu er dette fantastiske møbel udsat Anthropologies galleri på Rockfeller Center i New York.

Det ligner en kvist, og du kan næsten se fuglene, der gør rede i nærheden af ​​hende. Lavet i Frankrig, fra en kombination af harpiks, marmorpulver og metal, er denne miljøvenlige bænk dækket af guldblad fremstillet af Rotsen Furniture, fra materialer fundet i skove, skove eller gamle stalde. Det er fantastisk, hvordan man bruger naturlige materialer og har en lille inspiration, kan nogen gøre et sådant kunstværk.

Denne bænk blev skulptureret med hånden med naturligt nående grene eller snoede rødder med dimensionerne: 35 "H x 80" B x 22 "D. Faktisk er dette fantastiske møbel til salg for $ 4.800. Du kan finde den på på 50 Rockefeller Plaza, New York, indtil den 27. september. Tænk over, hvor fantastisk denne bænk vil se ud på ydermere i dit luksuriøse hus. Det er det stykke, der mangler fra dit drømmehjem. {Found on nytimes}.

Den fantastiske Bench inspireret af naturen