Hjem How-To-Tip-Og-Rådgivning Smukke Sengebord Alternativer

Smukke Sengebord Alternativer

Anonim

Sengebordet eller natbordet er en nyttig tilføjelse til ethvert soveværelse, hvilket giver den ideelle placering for ting som telefonen, vækkeuret, et glas vand, en bog osv. Men det behøver faktisk ikke at være et bord så længe som det opfylder dets funktion. Her er et par interessante alternativer, du kan vælge.

En træstub bruges som sengebordsannoncevarme til værelset takket være materialets naturlige egenskaber og tekstur.

En rustik afføring repurposed som et natbord kan dybest set have samme effekt. Dette er også en rarat måde at genbruge og genbruge møbler, du ikke længere har brug for, eller at flytte dem rundt i huset for mangfoldighed.

To trækurve placeret oven på den anden giver dig masser af lagerplads, og du kan bruge toppen som et sted at hvile dine yndlingsbøger til.

Du kan også bruge en dobbelt stige på samme princip. Du kan tilføje nogle træplanker til at lave hylder og placere en fleksibel lampe ovenpå.

Du kan vedhæfte lampen til en af ​​trappens trin, så den sidder i den rigtige højde og vinkel.

Smid ikke dine blade eller aviser. Saml dem i en stak, binde et bælte omkring dem, og du vil have et unikt natbord til dit soveværelse.

Med dette design kan du styre og justere den højde, hvor sengebordet "bord" er placeret. Du hænger det fra loftet og bruger et genvundet træ til bunden.

Det er lidt svært at finde ud af, hvad dette virkelig er, men som en sengebordsudskiftning, vil jeg sige det gør sit job ret godt.

Ændre den måde, du tænker på vævede kurve, fordi der er mere end en måde, hvorpå der kan bruges. Du kan f.eks. Montere en på væggen og bruge den som et sengebord eller et sted til at gemme din bog, briller og alt andet.

En enkel, almindelig stol gør også for et fantastisk natbord. Og fordi det er et egentligt møbel, integreres det lettere ind i indretningen.

Moderne design gør faktisk natbordet en del af hovedgavlen. Det kan være en simpel hylde, eller det kan også indeholde en skuffe.

Lad soveværelset føles som hjemme med et natbord, der faktisk er formet som et hus. Det er sødt og ikke svært at designe eller bygge.

Har du nogensinde overvejet en sving i stedet for et natbord eller natbord? Det lyder underligt, men det virker.

To senge placeret parallelt med hinanden kan dele sengebordet, der kan være en simpel vægmonteret hylde. To fleksible lamper fastgjort i enderne og god plads til alt andet.

Hvis du har et kæledyr, kan natbordet også indeholde en behagelig seng til din lille kat eller hund. Hunden kan være en forlængelse eller indbygget i natbordet.

Stak dine gamle kufferter og lav et dejligt tårn. Placer det tæt på sengen, og du kan bruge den som et sengebord. En genial idé med vintage charme.

En bunke bøger kan også fungere. Plus, på denne måde kan du få alle dine yndlingsbøger i en stak og bare vælge en til at læse, før du falder i søvn hver nat.

Du kan også bruge et gammelt bagagerum. Hold dog de rigtige store til fodens seng. Her vil du have en lille en, om størrelsen af ​​et natbord.

Smukke Sengebord Alternativer